AKTUELNO

Burna noć!

Ivan Marinković, izabran je za ovonedeljnog vođu i to po prvi put.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Marković je tokom prethodne noći najavila tužbu za Ivana Marinkovića, zbog svih optužbi upućenih ka njoj.

Repriza našeg odnosa, ali to nisam očekivala. Ja sam rekla da je Ivan Marinković jedan jedni rijaliti promašaj Lepog MIće. ja poštujem ljude koji ga podržavaju, ali njegava podela je bila predosanda, nisam mogla da slušam njegove budalaštine. Napadao je žene, a muškarcima kaoi uvek ćuti. Njega boli moje prijateljstvo sa Anom, ja nikome ne čutim, na psovkama uzvraćam psovkama, on je i ja smo jedno drugom svašta rekli. Jeste on pokušao da se približi Ani ali nije uspeo. On je njoj crpeo energiju, i ja sam to skontala. Sve radi radi plasmana, pa pravi priču za dalje, a o Mikici ima loše mišljenje, folira se sa njim, On je za mene rekao da sam zlo, a ja nikome nisam zlo nanela, to ide njima na čast i obraz. Ja sam za njega malo dete koliko on manipiliše. Razmisliću o tužbi, ali iskreno hoću da ga tužim jer je rekao da sam se ja ku*vala a da su moju decu drugi gajili. Moram da dodam da su suze Marije Kulić danas bile iskrene kada je imao izlaganje o Željku, ali njegove nisu. Razumem to ponašanje na Farmi jer se nije treznio, ali nadam se da se izlečio, jer će tako zadržati onu ženu koja mu je poslednji voz. - rekla je Zorica Marković.

Marija Kulić je naredna dobila reč kako bi prokomentarisala podelu budžeta Ivana Marinkovića:

Ja sam to i očekivala, ali zameram mu što nije komentarisao učešće ljudi, nego opis istih. On objašnjava od kulina Bana, a za sve što je rekao nije komentarisao učešće u zadruzi. Što se tiče mene, mislim da su bile iskrene suze, a on za koliko je meni situacija sa Željkom bila teška kada je on tražio oca. Drago mi je da smo ovde sredili odnos i da je sada fenomenalan, i nadam se da će takav i ostati. Mada moram da kažem da mu neću zaboraviti vređanje Miljane. Čestitala sam mu rođendan koji je sutra, ali neću ići na isti. - rekla je Marija.

Lazar Čolić Zola je bio poprilično iznenađen naglim zbližavanjem Ivana Marinkovića i Marije Kulić.

Iskreno što set tiće podele, moj utisak je da je kupovao mir... Ja se smatram da je je sve to šot je on radio namerno. Marija je osoba koja može da zaplače lako. Ja moram da kažem da je on pljuvao Mariju i Miljanu, i to mnogo više od mene - rekao je Zola.

Marija Kulić je razgovarala sa Filipom Carom o njenom odnsu sa Ivanom Marinkovićem:

Ja kada ga gledam , ja vidim Željka, mnogo me podseća na njega - zaplakala je Marija.

Ovonedeljni vođa Ivan Marinković u izolaciju je, posle dugo vremena koje je proveo razmišljajući, poslao Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Promeniću sve! Osoba koja ide sigurno u izolaciju je Zvezdan. Sa Zvezdanom će ići u izolaciju ženska osoba, sa kojom Zvezdan ima neke neraščišćene račune, sa kojom će možda opet imati, možda će opet nešto nastaviti... Neko ko sigurno u ovom trenutku Zvezdanu jako znači - rekao je Ivan.
U izolaciju sa Zvezdanom ove nedelje ide Ana Ćurčić - rekao je Ivan.
Znaš kako, pošto Ana kaže da sam joj se slatko nasmejala, ja ću ispasti veliki čovek i ostaviću gospođi pare u džepu i neću ići u izolaciju- rekla je Maja.

Ana Ćurčić je potom odbila izolaciju i ušla u sukob sa Majom Marinković:

Najgore je što je Maja Marinković rekla da ona mora da odluči da li će da ide u izolaciju - rekla je Ana.
Odlučujem u korist nje - dodala je Maja.
Ma marš, ku*vetino jedna - rekla je Ana
Ma, ku*va si ti, varala si muža - govorila je Maja.
Mrš, ku*vo - vikala je Ana.

Ivan Marinković je za svoju omiljenu osobu odabrao Jovanu Tomić Matoru.

Postoje dve ili tri osobe, izabraću Matoru - rekao je Ivan.
On je tu najbliži sa Janjušem i sa Mikicom i sa Mićom, umem da popričam sa njim onako lepo. Stvarno nisam očekivala da će mi Ivan biti osoba koja će mi biti bliska - rekla je Matora.

Zorica Marković je ustala i podržala Anu Ćurčić, a potom ušla u sukob sa Filipom Carem.

Istina je da se boriš i to se boriš jako i to sa muškarcima, to je bezuslovno! Sama stojiš uz ženu, ali ja bih joj preporučio samo tu borbu da preusmeri prema Ani- rekao je Filip Car.
Pop*šili ste ku*ac jer su se Zvezdan i Anđela rastali - rekla je Zorica.
Zorica upoređuje moje je*anje sa prijateljstvom! Upoređuješ ka*anje mog ku*ca sa prijateljstvom- rekao je Car.
Tebi je krivo što Zvezdan je*e Maju- rekla je Zorica.

Aleksandra Nikolić i Filip Car su ušli u sukob jer je on komentarisao Maju Marinković.

Stvari mi nećeš iznositi ti, nego ja! Neću da izađem odavde- rekla je Aleksandra.
Sve je moje- rekao je Car.
Ništa nije tvoje, klošarčino, lažovčino, džukelo lažljiva- rekla je Aleksandra.
Sad ćeš videti da smo završili, uzećeš svoje stvari i otići ćeš- rekao je Car.
Zašto lažeš, što izmišljaš sad ovo, jesi li normalan? Ja tebe poštujem za sve - rekla je Aleks.

Ana Ćurčić je svima stavila do znanja da neće ići u izolaciju sa Zvezdanom Slavnićem.

Ja ne mogu da verujem da nećeš da ideš? - upitala je Žana.
A ti bi kao išla - upitala je Ana.
Na keca - rekla je Žana.
Ja ne bih, ne pada mi na pamet, da tropim tako nešto - rekla je Ana.

Zvezdan Slavnić je tokom noći priznao Maji Marinković da želi da raskrsti odnose sa svim bivšim ženama, a potom debelo razvezao jezik o Ani Ćurčić:

Ovde nema ona šta da traži. Boli me ku*ac za ljude koje prićaju i se*u šta ne treba. isto kao i ova ne dobija ništa ovde, svađaće se sa decom, a mene neće imati - rekao je Zvezdan.
Mnogo je ona poletela, ali smisla nema. Kao neće u izolaciju, a zna da mora, ne ide to tako, to ponašanje, mada sama će videti, a ti se ne brini, sve će biti okej - dodao je Zvezdan.

Autor: M.Z.