AKTUELNO

Žestoko!

U Beloj kući održava se glasanje za najveću kukavicu. Ovonedeljni vođa Dj Tamaris dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu.

Na trećemesto ću da stavim anđelu Đuričić jer ova anketa je dosta uticala na njeno ponašanje zadnjih par dana, pravila je velika greške, a kad je bilo sve okej sve nosila se sa tim, a kad je krunlo po zlu nije se nosila. Ja se ne borim za Anđelu, ni moju baba Punimirku, ni Mikicinu Svemirku. Ja se borim od vas koji niste pokazali pravo svetlo. Drugo mesto Zorica Marković. Na prvo mesto ću da stavim Anči moju dobru. Kukavica si jer si me je izdala jer ti mislim dobro, a govorila si da te vređam. Od mene praviš monstruma koji tebe napada, a ja sam samo bio iskren - govorio je Janjuš.
Nikad te monstrumom nisam pravila, niti to mislim - rekla je Ana.
Ja sam Zvezdana 27 puta molio da te nikad ne uvredi - dodao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je glasao Lazar Čolić Zola.

Ja ne smatram nikog od njih četvoro da su kukavice, mogu da se uhvatim da oh navedem, a neću. Prva osoba je za mene Žana jer ona već pet meseci dopušta i trpi neke stvari, samo zbog jedne rečenice koje bi promenila kad je u pitanju njen ljubavni odnos. Oni su super, nemaju rasprave, piju, jednu, spavaju pod jednim pokrivačem, a kad bi je neko pitao da li ima dečka ona bi rekla da nema. Zbog toga je to kukavički Ivan Dragić se ne libi da komentariše bilo koju situaciju, a kad je u pitanju tvoja veza smatram da si kukavica jer deluje kao da neke stvari ne možeš da preuzmeš u svoje ruke i kao da si u odnosu samo jer bi tako trebalo da bude do kraja. Ne vidim da si srećan i da ti je lepo, mislim da ostaneš na silu - pričao je on.
Zašto si onda ostajao sa Miljanom u vezi? - upitao je Ivan.
Svaki put kad sam ostao meni je bilo lepo. Kad nisam bio u dobrom odnosu i kad se nisam osećao lepo ja sam prekidao. Svi mogu da se uhvate za moju veza koja je nažalost propala - nastavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da se nosim s negativnim komnetarima. Ne smatram da sam za kombinaciju, mi provodimo vreme i mislim da ovo ne možete da se nazove kombinacija. Ja neću ovo da formulišem i sve dok mi je dobro to je strava. Mislim da je bolje ne obećavati, nego kao ti, pa ne ispuniti neke stvari. Ti uđeš u vezu, obećaš, pa ne ispuniš ono što si obećao. Reči su ti jedno, a dela drugo - govorila je Žana.
Da li je ulazak u vezu garancija da će biti sjajno? Ispadaš kukavica - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.