AKTUELNO

Poznata pevačica otvorila je dušu i priznala da je Lukas želeo da je zavede.

Folk pevač Aca Lukas ove godine punio je novinske stupce zbog razmirica sa Sonjom Vuksanović, ali i navodnim vezama sa koleginicama Anom Sević i Kajom Ostojić. Iako je demantovao da je bio u vezi sa suprugom kolege Darka Lazića, kao i sa Kajom, sa kojom je viđen u automobilu, nova priča vezana za njegove zavodničke sposobnosti ponovo će pokrenuti glasine da je slab na koleginice, kao i da je jedan od najvećih zavodnika na estradi.

Foto: E-Stock/Kobra

Naime, folk pevačica Dušica Grabović prisetila se u razgovoru za Pink.rs tokom snimanja novogodišnjeg izdanja emisije "Izvedi me" da joj je Lukas svojevremeno otvoreno stavio do znanja da želi da bude sa njom. Međutim, ona ga je odbila.

- Bezbroj puta sam sedela u njegovom društvu i znamo se vrlo dobro. Aca Lukas je, kada sam ja bila radna pevačica, došao u kafanu u kojoj sam ja prevala da proslavi pobedu na jednom festivalu. Upoznao me je kao devojčurka koji radi na aerodromu, bila mu je simpatična sama pomisao na policajku koja peva - započela je Dušica ovu zanimljivu priču od pre desetak godina, a onda nastavila:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Tad je postojala insinuacija da ja mogu, pre Sonje i pre svih, da budem sa njim... Otvoreno mi je to pokazao. To mi je tad bilo simpatično, ja radna pevačica, on velika zvezda. Pokazao je tada direktno simpatije, međutim, otvoreno sam mu rekla da mi se ne dopada... Samo mi je prijalo to što mi je on, koji je velika zvezda, uputio komplimente, tada sam imala 22 godine. Zgotivio me je zbog moje iskrenosti - prisetila se Dušica i dodala da su i letos imali zanimljivu anegdotu tokom jednog nastupa na crnogorskom primorju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ovog leta u Budvi mi je na njegovom nastupu prišao njegov sin. Pravimo mi selfi, vidi nas on sa bine, prilazi i kaže mu:"Hej, sklanjaj se od nje, nije ni tata, ne možeš ni ti" - kroz smeh se prisetila Grabovićeva koja je, inače, pre nekoliko dana iznenada donela odluku da zauvek napusti Srbiju i preseli se u Australiju, o čemu možete čitati OVDE.

D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Dušica Grabović

#Kaja Ostojić

#Sonja Vuksanović

'