AKTUELNO

Iskreno o izgledu!

Pevačica Nikolija Jovanović, pre nekoliko dana je u svom TikTok videu progovorila na temu estetskih korekcija koje je imala. Godinama se dosta polemisalo o njenom izgledu tako da je rešila da stane na put nagađanjima i otkrije šta je zapravo korigovala na sebi.

Ona je otkrila kako je prvo uradila grudi zbog čega se danas kaje, jer smatra da su prirodne, pa makar ni male, a zatim se osvrnula na drugu stvar za koju tvrdi da joj nije bila potrebna.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga glupost koju sam napravila i srećom popravila koliko god je to bilo moguće su usne. Kao klinka sam zbog neke glupe mode u svoja prelepa divna usta stavila silikon. On se vremenom izobličio i izgledala sam doslovno kao patka. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada su one skoro prirodne kao što su bile– iskrena je Nikolija koju je deo javnosti nakon ove izjave optužio kako joj usta i dalje deluju napumpano, a ona je objavila stare slike kako bi dokazala svoje navode.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na lepim komentarima i razumevanju. Želela sam da budem iskrena i otkrijem šta sam radila i kako se osećam trenutno. Bilo je komentara za usta, izvadila sam sve, nisam radila lip lift, moguće da nisu kao pre. Za nos sam uradila i estetiku i devijaciju za sve pare i opet bih ga uradila, nisam uradila kapke– dodala je Jovanovićeva.

Osim što je želela da stane na put spekulacijama o njenim estetkim zahvatima i reši misteriju, ovim putem Nikolija je odlučila da se otvori u javnosti za koju je inače poprilično zatvorena kada je u pitanju njena privatnost.

Kao što sam iskrena u svojim vezama u životu sa svojim prijateljima i porodicom i to mi jako prija, a u javnosti imam gomilu zidina koje sam digla oko sebe želim da radim na tome i probam da to promenim jer verujem da ću se bolje osećati i da neću morati opet da se zatvorim– objasnila je pevačica.

Autor: Pink.rs