AKTUELNO

Život ga nije mazio.

Milan Milošević ovoga jutra dobio je posebnu inspiraciju za prepričavanje događaja iz prošlosti. Nakon što je podelio sa svima svoju tešku životnu priču, on je jutros ostalim radnicima u "Fabrici" ispričao kako je tekao njegov životni put po pitanju karijere.

Foto: Printscreen Youtube

Došao sam u Novi Sad sa 100 maraka i to 1999. godine, bez posla i bez stana. To je san svima koji su iz Sremske Mitrovice, da dođu u Novi Sad. Ja sam tako došao sa namerom da nađem posao i da iznajmim sobu. Čim sam stigao, posle par sati sam ispred sebe video neku žensku osobu koja mi je bila jako poznata. Ispostavilo se da je to moja drugarica, tj. poznanica koja me je pozvala da budem kod nje dok se ne snađem- ispričao je Milan.

Foto: Printscreen

Nakon toga Milan je počeo da priča o tome kako je putem statusa objavljivanih na Fejsbuku privukao pažnju ljudi iz sveta novinarstva. Na taj način on je pozvan u školu novinarstva, gde je nakon što se izdvojio u odnosu na ostale, dobio i stalni posao novinara.

Sa tadašnjom urednicom sam doživljavao mobing, čak je i mobing slaba reč za to. Kada sam se vratio sa letovanja rekao sam joj da dajem otkaz i ona je prišla i zagrlila me. Kada me je zagrlila samo mi je rekla "Osećaš li to?" i kada sam je uptao na šta tačno misli, rekla mi je "Osećaš li kako si mi zabio nož u leđa?"- prepričao je Milan.

Foto: Printscreen Youtube

Milan je potom svojim kolegama u fabrici ispričao i kakve je pretnje dobijao i na koji način je uspeo da postane jedan od najpoznatijih novinara, a zadrugari su ga sve vreme slušali sa punom pažnjom.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'