AKTUELNO

Uopšte mu nije bilo lako.

Voditelj Televizije Pink Ognjen Amidžić u večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" ugostio je Milicu Pavlović, Acu Pejovića, Gorana iz "OK benda" i Sašu Matića, kojeg je već na početku emisije stavio na teške muke.

Foto: TvPink Printscreen

Folk pevač je, naime, morao da učestvuje u Ognjenovoj dobro poznatoj igri "Ili-ili" z kojoj je birao koji duet od onih koje je snimao do sada mu se više dopada, a prvo je morao da se odluči između pesme sa Editom Aradinović i Janom Todorović.

Foto: TvPink Printscreen

- To su dva žanra, Jana je super narodnjak, a Edita malo urbanija varijanta... - nećkao se Saša koji se, ipak, odlučio za Editu, budući da se u pesmi sa Janom, kako sam kaže, "mnogo dere".

Foto: TvPink Printscreen

Odmah nakon ovog izbora usledio je još teži - Edita ili Severina Kojić.

- Obe su mi drage, obe ih volim... Neka bude Severina, zato što sam ja kompozitor te pesme - našao je Saša opravdanje, a onda je usledilo najteže pitanje do sada - duet sa Severinom ili Cecom Ražnatović?

Foto: TvPink Printscreen

U mojoj i Cecinoj pesmi ja sam radio refren - kroz smeh je rekao Saša koji je, ipak, izbegao konkretan odgovor, iako su njegovu izjavu mnogi protumačili kao da je prednost dao hitu "Lažov notorni", koji je snimio sa najvećom balkanskom zvezdom Cecom Ražnatović.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogo smo čekali da izađe taj duet, bilo je tu raznoraznih i dobrih i loših pesama, a mi smo izabrali "Lažov notorni" - rekao je Saša o, sudeći po brojinim top-listama, hitu godine, neposredno pre početka igre "Ili-ili".

D. T.

#Aco Pejović

#Edita Aradinović

#Milica Pavlović

#Ognjen Amidžić

#Saša Matić

#Severina Kojić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'