AKTUELNO

Šok!

Voditelj Marko Đedović ugostio je u "Šiša baru" Bilala Brajlovića koji je prvo otkrio kakav je njegov odnos sa Milicom Veselinović, a onda i komentarisao odnos Zvezdana Slavnića, Anđela Đuričić i Maje Marinković.

Šta se kod Milice dešava? - pitao je Marko na samom početku razgovora.
Nije se ona promenila i nikad neće. Ne sviđa mi se i rekao sam joj da ne možemo da budemo zajedno. Ona se za mene ne može promeniti i ne odustaje jer ovde nema ništa drugo. Jesam se ja njpj svideo, ali mislim da je Mensur bio u pravu kad je rekao da je ovo prava Milica, kao što recimo sad Ivan Dragić od Sane pravi bolju devojku. Nije samo ni to, ona mi se stvarno ne sviđa. Kad smo ušli imala je 49 kilograma, a sad 63. Otkako sam izašao šta je sve uradila i preko toga treba preći, ne može govorio je Bilal.
Preko Cara ne možeš da pređeš? - dodao je voditelj.
Nisam bio sa njom mu vezi i mogu sa njom šta hoću. Ona je pored mene i radi sve za mene, da opere, jedem, a kad je neko reviše dobar to ti se ne sviđa. Mogu šta hoću, ali to nije od srca i iskreno. Malo se ona meni sviđa, kao i sve što mogu da mi se svide, ali ništa i manje - dodao je Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobio si nova zeta Zvezdana, kako komentarišeš? - upitao je voditelj.
Od matičara do zeta, od toga nema ništa. Ja sam video to kad sam se vratio i sve što sam govorio se ispostavilo. Ja mislim da su Anđela, Zvezdan i Ana namesšteni, a Maja je samo uletela i nju ne krivim. Maja to radi koliko god dugo da radi i ne može da joj se zameri. Zvezdan i Anđela, z anju sam pričao da je inteligentna i pametna devojka, a ako svi videmo da flertuje sa svim devojkama, da gleda sve devojke, da flertuje sa Majom. Ona je plakala zbog Maje, prelazila neke stvari i nema mi smisli da to radi više puta, Ona to verovatno radi zbog rijalitija i da će sve da trpi do prevare, pa onda ona ispada žrtva - govorio je Bilal.
Da to nisu teorije vas koji biste tako radili? To su svi pričali da će Dejan i Dalila da se pomire, pa ništa - dodao je Marko Đedović.
Anđela je imala neke stavove koje je pokazlaa prošle godine i stavove je ispoštovala i bila je dobro plasirana. Došla je i sve to uradila... Anđela je samo čekala da bude prevarena. Anđela je neko ko voli sebe, zašto bi sebe gazila? njen izgovor je sad da nije htela da ga izgubi, a šta će da dobije tim? - pričao je Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde ide tvoje srce? - pitao je Marko Đedović.
Ta devojka je zauzeta, ne želim da se mešam.... Jedino da oni završe, pa da bude nešto. Ona me samo nešto malo interesuje, a to je Palčica - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.