AKTUELNO

Stigli finalni rezultati glasanja.

Nakon što su ih dočekale informacije da se fabrika u okviru "Zadruge" ponovo otvara i da će biti uvedena treća smena, ukućani su morali da odluče ko će pored dobrovoljaca da radi u fabrici, samo ovoga puta, preko noći.

Foto: RTV Pink

Nešto kasnije u toku noći, ukućane su dočekala još dva pisma Velikog šefa. Krzo prvo stanari su bili obavešteni o finalnom izboru zadrugara koji će raditi treću smenu, a kroz drugu poštu Velikog šefa ukućani su saznali svoje radno vreme.

Foto: RTV Pink

Radnike treće smene ste izabrali glasanjem i sto su: Anđelo, Teodora, Sara, Vojke, Sanja, Zorana i Filip - između ostalog pisalo je u pismu.

Veliki šef tražio je od Bore Santane, kao od ovonedeljnog vođe, da odluči koje će dve osobe raspremiti radionicu, kako bi bila spremna za sutrašnji prvi radni dan, a Santana je odlučio sa Milica Dugalić i Divna DNK moraju da očiste radni prostor.

Radno vreme: Prva smena od 8 do 15 časova, pauze su od 11:15 do 11:45, kao i od 13:45 do 14 časova. Treća smena biće od 18 sati do 01 iza ponoći, a pauze su od 21:15 do 21:45, kao i od 23:45 do ponoći - stajalo je u drugom pismu.

Foto: RTV Pink

Tokom specijalne nedelje nije dozvoljeno mešanje radnika i ostalih ukućana, zbog čega je izbila nova svađa. Veliki šef nije želeo da otkrije ukućanima šta će račno raditi narednih dana, a kako je sve izgledalo možete pogledati u donjim video-klipovima.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: OD JUTRA OD SUTRA: Zbog velike količine posla, uvedena TREĆA SMENA u fabrici! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Bora Santana

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'