AKTUELNO

Posvađali se zbog onog što su nekad delili!

Svakog ponedeljka, kada treba da dobiju budžet za namirnice i sve što im je potrebno, zadrugari osećaju najveću nervozu jer ne znaju ko će koliko dobiti i da li će im to biti dovoljno. Bora Santana, kao novi vođa, rešio je da svima podeli isto, kako se niko ne bi ljutio.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je proglašen za najboljeg radnika fabrike, Filip Đukić dobio je tu privilegiju da jedini ode u prodavnicu danas i kupi namirnice za sve. Kada se vratio, bio je veoma nervozan i uplašen, te objasnio šta se dogodilo:

Čim smo ušli tamo, ja sam ostavio pare za cigare. Njih ste sve dobili. Krenuo sam sa spiskovima i posle ne znam koliko su mi rekli da imam još malo vremena. I niko živ nije mogao da mi pomogne. Ima na računu šta sam uzeo, samo sam bacao, nisam ni gledao spisak. Verujte mi, koliko sam vremena imao, ovo je i dobro što sam stigao - rekao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako je dosta novca ostalo, postavilo se pitanje da li pare treba da se podele ili ne. Pojedini zadrugari bili su za to da im se vrati novac, dok su se drugi pobunili da treba da ostane sve na gomili, za slučaj da se organizuje još jedan odlazak u prodavnicu. Najglasniji među njima bio je Miki Đuričić, koji se posvađao sa Anđelom Rankovićem, kog je gađao paklom cigareta, ali i sukobio sa svojom prijateljicom Tanjom Jovićević:

Rekla si ovako: važno da si sebi uzeo! Ja znam šta sam čuo! Umesto da ostavite pare za sledeću kupovinu, vi hoćete da delite! - vikao je Miki.
Sram te bilo! Kako te nije sramota tako nešto da mi kažeš, šta ti znaš! - uzvratila mu je Tanja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZATEKLA SANJU S DRUGIM U KREVETU: Matora doživela NERVNI SLOM! (VIDEO)

U jednom trenutku počeli su svi da viču jedni na druge, a kako je cela rasprava oko hrane, koja je njima nepresušna inspiracija za sukobe, izgledala, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Tanja Jovićević

'