AKTUELNO

Svetlana Ceca Ražnatović nije štedela na svom autfitu na dan kad je prvi put videla u životu svog drugog unuka Krstana.

Tako je ona oči od radoznalih pogleda sakrila iza ogromnih crnih "dior" naočara od 400 evra, dok je nakit bio jedne od najpoznatijih juvelirskih kuća na svetu "Van Klif i Arpels". Na sebi je imala lančić i minđuše iz kolekcije "Alhambra". Samo za naušnice Ceca je morala da iskešira 2.920 evra.

Svilena košulja je imala "šanel" motive, dok je crni perjani prsluk sa potpisom brenda "prada" 1.500 evra. Poznato je da Ražnatovićka ljubiteljka luksuznih tašni, pa je juče imala crni ceger "sen loran" od čak 3.900 evra. Prostom računicom dolazi se do zaključka da je pevačica za posetu porodilištu na sebi imala čak 8.770 evra.

Foto: Informer.rs/Marko Đoković

Podsetimo, pevačica je bila van sebe kada je izašla iz porodilišta nakon što je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana.

- Mogu da poletim, stvarno. Presrećna sam, ovo je zaista blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, a danas Krstan. Neka mu je na zdravlje i na sreću, na drugi dan Uskrsa. Sve što je moglo lepo da nam se desi, desilo nam se. Željko zna da mu stiže brat, ali ne zna da se rodio. Slavlje će biti u kući. Ja sam bila toliko ushićena, srce mi je bilo u grlu.

Autor: pink.rs