AKTUELNO

Baš se potrudila!

Ana Korać, nedavno se porodila i na svet donela dečaka, a sada je pokazala nestvarnu uskršnju dekoraciju u svom luksuznom domu.

Foto: Instagram.com

Naime, od kako je postala majka, mnogi su primetili drastične promene u Aninom životu. Provokativne stajlinge zamenila je svedenijim kombinacijama, a sada je pokazala kakvu je bajku napravila od svog doma.

Ona je na svom storiju na Instagramu pokazala ogromne šarene zečeve, koji se bili raspoređeni na sve strane, dok je ispod sve bilo prekriveno veštačkom travom po kojoj su bile korpe sa jajima i cveće.Ana je zatim pozirala sa svojim naslednikom kako sedi na krevetu i drži ga u naručju, a mnogima je pažnju privukla i njena nikad elegenatnija bela kombinacija sa svilenom košuljom, te su usledili brojni komentari:

"Vao, ovo je kao u nekoj bajci", "Koliko sve ovo košta, ovo malo ko sebi može da priušti", "Prelepo", "Ana nikad bolje nisi izgledala".

Osim toga, Ana se na svom storiju na Instagramu, na Veliki petak, pohvalila i punom korpom jaja, koja su bila šareno ukrašena i to sa cirkonima, šljokicama i svakakvim zanimljivim dekoracijama, baš u njenom stilu.

Autor: M.K.