AKTUELNO

Sasvim slučajno našle su se na suprotnim stranama.

Ove nedelje su nominovani za izbacivanje Bora Santana i Saša Rudar. Veliki šef je uputio pismo zadrugarima da održe debatu kojom će izneti činjenice kako bi obezbedili ostanak svojim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša i Bora su odabrali članove svoga tima koji će ih zastupati i govoriti u njegovu korist. Sašin Tabor su činili: Jelena Golubović, Andrijana Radonjić, Milan Milošević, Milica Dugalić, Marko Miljković, Sanja Stanković, Nenan Petrović, Luna Đogani, Sloba Radanović, Sara Reljić, Snežana Mišković Viktorija, Divna Milanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni koji su govorili u Borinu korist su bili: Saška Karan, Bane Čolak, Anđelo Ranković, Teodora Džehverović, Jovana Tomić Matora, Jovan Mijalković, Kristina Kockar, Filip Đukić, Vladan Vojnović Vojke, Mina Vrbaški, Tanja Jovićević, Dragica Janičić.

Prva je izlaganje počela Saška koja je na sve načine pokušavala da objasni zadrugarima, a i gledaocima zašto Bora treba da ostane u ovom rijalitija.

Skoro nisam srela nekoga kao Bora. On je za ovaj šou, Neko ko je jako pozitivan, pravi šoumen. On može ni od čega da napravi sprdnju. Kod njega je uvek veselo, što ja cenim... Bez tebe ovaj šou ne bi bio takav kakav jeste. Ti veliki doprinos daješ ovom šouu. Bora je krajnje šarmantan, pozitivan, šoumen, šta bih drugo rekla za njega - dala mu je punu podršku Saška.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena se suprotsavila ovoj zadrugarki i iznela sve kvalitete svog kapitena Saše rudara za

Slažem se sa Saškom da je Bora šoumen, ume da napravi štimu, ali moj kandidat rudar je dobar čovek plemenit, jeli smo zajedno otkako se vratio. On za nas spolja krvlju i telom zarađuje za hleb. On rizikuje svakodnevno život radeći u rudniku, to je jedan od glavnih razloga što smatram da treba da produži boravak ovde i da na neki humaniji način, (doduše pitanje je koliko je boravak ovde zdraviji i humaniji način) da se zarađuje za hleb - govorila je Jelena o kvalitetima svoga kapitena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: IZLUDELA JE DO KOSKE: Viktorija ISPOLIVALA Jelenu, obezbeđenje je jedva ZAUSTAVILO! (VIDEO)

Ova debata je bila jako iscrpljujuća, a šta su zadrugari rekli o svojim kapitenima možete pogledati video-snimcima ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Saša Rudar

#Zadruga - RTV Pink

'