AKTUELNO

Totalno rasulo!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Anu Ćurčić.

Zašto je Anđela babas*ra? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako mi je delovala - rekla je Ana.
Žena mi je bez razloga dva puta dobacila, to govori o njoj, a ne o meni - rekla je Anđela.
Od gutalice do babas*re. Ja ću reći šta si ti o meni rekla, da sam šizofreničarka na papiru, da sam tukla decu i muža, uputila mi je uvrede i pravdaa se kako mi je to rekao Zvezdan, a to ti misliš. Babas*ra je ništa na to šta je ona meni rekla, ovo je bila u prolazu i verovatno si se pronašla,. Ja sam ti to svesno rekla, shvati to - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni davala nadimke na osovu fizičkog izgleda, kako funkcioniše moja veza sa Zvezdanom, pa mi njena drugarica dobacuje da sam ja kućna pomoćnica. Moje mišljenje je sve što sam rekla i ponovila, ali sam povukla i više nikad uvrede neću da govorim - nastavila je Đuričićeva.
Vi ste sad u defanzivi i nećete sa mnom da se svađate. Ja izvini ne primam, ovde nisam došla da se sprdam sa sovjim životom. Ovog čoveka sam najviše volela na svetu i ne dam vam da se sprdate. Imam pravo da mu kažem ja šta hoću jer niste vi sa mnom u krevetu spavali - govorila je Ana.
Ja nisam fin, niti ću biti fin. Ja ću i dalje imati rapsrave i svađe sa njom, ali neću da je psujem to je moje stvar. Ako se ja sad ponašam normalno prema njoj, ali da li ću da imam rapsrave naravno. Sve što je rečeno stoji, boli mene i boli nju, ali ne moram da budem bagra - dodao je Zvezdan.
Preko mene Ana neće dobiti raspravu, za mene ona ne postoji - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni drži slovo u roze sakou. Tebe će ovo da zanima, tek ćemo da pričamo. Ona sebe j*be sa mojim mužem - odbrusila je Ana.
Pa ti pitam muža. Ana Ćurčić ne odgovara da se spusti lopa, ona napada nas - dodao je Mića.
Meni je više muka, bilo je da sam ja uništila ovog čoveka i da ga ja dovodom do ludila, a šta ona priča? Sve što se događalo je kriva Ana i ja sam bila najgora iz njenih usta - govorila je Anđela.
Sve je to moje mišljenje, meni je drago da je Zvezdan uspeo da spusti loptu, a ona neka mene pecka - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.