AKTUELNO

Od sada, svake subote od 13:30 časova.

Popularni voditelji RED TVa Ana Radulović i Bora Santana pripremili su emisiju "Balkanska veselja" koja od samog početka pa do kraja maksimalno diže raspoloženje. Od ove subote 15.04. od 13:30 časova na RED TVu Bora i Ana biće vodiči koji će na najbolji mogući način dočarati kako balkanci širom evrope slave svoje bitne događaje.

Foto: Promo

Do sada ovaj tandem najviše je posetio slavlja u Berlinu, ali su ih svojim prisustvom uveličali i u Minhenu, Tuzli, Sarajevu, Beogradu, Beču, ali i na Malti. Njihova ideja jeste da pokažu koliko se i da li veselja i običaji razlikuju, kao i naravno da prenesu sjajan provod i muziku.

Foto: Promo

U emisiji “Balkanska veselja” na RED TVu, zastupljene su svadbe, krštenja, babine i rođendani. U dijaspori Ana i Bora česti su bili gosti na romskim veseljima, ali i na veseljima ostalih nekadašnjih žitelja Balkana koji su se potrudili da maksimalno oduševe, a bogami i iznenade običajima i pristupom slavlju.

Foto: Promo

Bora i Ana su za gledaoce RED TVa zabeležili pripreme slavlja, samo slavlje, vodili su čitav program i najavljivali razna iznenađenja, običaje, tortu i poklone. U nesvakidašnjoj emisiji “Balkanska veselja” pored Ane i Bore u epizodama pred nama gledaoci će imati priliku da vide i Ivanu Šopić, Filipa Đukića i Milicu Kemez – koji su dodatno pravili atmosveru po veseljima i emisiju činili još interesantnijom.

Foto: Promo

Kroz kakve situacije je prolazio ovaj neverovatni tandem, na kakvim su sve mestima bili, koliko i da li su gosti i slavljenici bili imuni na šarm popularnih RED TV voditelja – imaćete priliku da gledate u emisiji "Balkanska veselja" od ove subote 15.04. u 13:30 časova na RED TVu.

Foto: Promo

Autor: S.P.

#Balkanska veselja

#Bora Santana

#Red Tv

#ana radulović