AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Andrija insistira da mu Zdravko objasni na šta je mislio kada je rekao da je njegova majka umrla zbog Dorinog oca, odnosno Balše, ali Zdravko pokušava da izbegne odgovor. Kako je povezana smrt Andrijine majke sa Balšom?

Foto: TV Pink Printscreen

Caca razgovara sa Lalom i kaže joj da je Balšina zabrana da se Dora viđa sa Andrijom podseća na vreme kad je njoj otac zabranio da se zabavlja sa Ćirom, pa se ona sutradan iz inata udala za njega. Da li će ovo biti Lali dodatni motiv da se suprotstavi Balši i njegovom mešanju u Dorin život?

Foto: TV Pink Printscreen

Svileni dolazi kod Petra, koji isprva misli da je on došao kako bi objavio neku svoju knjigu. Međutim, Svileni mu govori da njega ne zanima ono što će biti objavljeno, već knjiga koja je već objavljena. Da li Svileni na umu ima knjigu „Ogoljeni“?

Foto: TV Pink Printscreen

Nikolina i Tadija ulaze u novu svađu zbog njenih laži, za koje cela kuća zna. Da li će Nikolina uspeti da nađe opravdanje za svoje postupke?

Foto: TV Pink Printscreen

Jakov dolazi kod Glorije u želji da stane na put njenim spletkama, ali ih prekida Uglješa. Da li će Jakov svom kumu ispričati sve o njegovoj ženi?

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana od Ljubice traži da joj, ako je zaista voli, kaže šta to kriju od nje sve ove godine. Da li će Ljubica konačno reći istinu?

Foto: TV Pink Printscreen

Đurđa dolazi u vilu Doderovih i pred svima pita Doru da li je rekla roditeljima šta joj se dogodilo. Kakve su Đurđine namere?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#TV serija

#Televizija Pink

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović