AKTUELNO

Ne propustite briljantne nastupe najtalentovanije dece u regionu.

Nova epizoda šeste sezone „Pinkovih zvezdica“ je na programu televizije Pink u nedelju 9. aprila od 13:30 časova. I ove nedelje gledaoce očekuju fantastični nastupi, najtalentovaniji klinci u regionu i dobra zabava.

U trećoj emisiji šeste sezone „Pinkovih zvezdica“, žiriju i celom Balkanu predstaviće se 12 novih takmičara, koji su se svojim talentom izdvojili među više stotina dece koji su se prijavili za najgledanije dečije muzičko takmičenje. Ove nedelje gledaćete Andreu Nikolić, Vanesu Leon Gagić, Anu Jokić, Nevenu Mrković, Saru Marinković, Dunju Vasić, Luku Najdanovića, Anđelu Brkić, Janu Čvorović, Stašu Radenović, Anu Ajduković i Bojanu Srdanović. Od ovih 12 takmičara, žiri će odabrati najboljih 10 koje će proći u sledeću fazu takmičenja.

Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Angellina i Sergej Ćetković ove nedelje bili su posebno dobro raspoloženi, a sve to zahvaljujući fantastičnim nastupima zvezdica.

U ovonedeljnoj emisiji najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ gledace će razmrdati razigrani nastupi najtalentovanije dece u regionu. Posebno zanimljiv nastup priredila je Vanesa Leon Gagić, koja je u kostimu sa sombrerom pevala pesmu „Coco Loco“ iz crtanog filma „Coco“.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Neki takmičari raznežili su žiri emotivnim baladama – poput Dunje Vasić koja je pevala Adilovu pesmu „Ljubi me po sećanju“, Sare Marinković koja je pevala „Ti možeš sve“ u izvođenju Marije Šerfović, ali i jedini dečak u ovoj emisiji, Luka Najdanović koji se predstavio pesmom „Nije ljubav stvar“ Željka Joksimovića.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Poseban utisak na žiri su svojim maestralnim vokalima ostavile su Staša Radenović sa pesmom „Duga“ Dženana Lončarevića, Ana Ajduković koja iako vemo mlada, sama piše tesktove i muziku, a predstavila se pesmom „Kruna“ Nevene Božović, i Bojana Srdanović koja je pevala pesmu „More pelina“ Marije Šerifović i dobila aplauz od svih članova žirija.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Spremite se za novu epizodu šeste sezone najlepšeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u nedelju 2. aprila od 13:30 časova na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#Anđela Vujović | Angellina

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#RTV Pink

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#Tijana Dapčević

#dečije muzičko takmičenje