AKTUELNO

Na sceni koju su pratili specijalni efekti poklonio se svojoj publici i zapevao pesmu ''Dva sveta'', a zatim se obratio svojim vernim obožavaocima.

Projekat "Dva sveta" u punom sjaju predstavljen je na koncertima koje je jedan od najpopularnijih muzičara na našim prostorima Željko Joksimović organizovao u Centru ''Sava''. On je sinoć održao drugi po redu koncert, a treći će biti održan 21. decembra.

Foto: Pink.rs

Željko je želeo da napravi iskorak, drugačiju vrstu muzike, da se pred Novu godinu organizuju koncerti, po uzoru na Pola Enku, Majkla Bublea, obradio je naše pesme, drugačije ih “obukao”, ubacio neke svoje numere. Napravljena je formacija “Big benda”, okupljeni su muzičari iz raznih mesta, a bend je nazvan “Kapitalisti”. Joksimović je izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko njegovih.

Foto: Pink.rs

Na sceni koju su pratili specijalni efekti Joksimović se sinoć poklonio svojoj publici i zapevao pesmu ''Dva sveta'', a zatim se svojim vernim obožavaocima obratio rečima:

Dobro veče dragi prijatelji. Dobrodošli na drugi u nizu koncerata ''Dva sveta''. Fali nam malo snega napolju da bi ova čarolija bila još potpunija. Postoje dva načina kako čovek može da pati. Prvi način je u kafani negde ispod stola, a drugi način je ovako u odelu uz sfing - rekao je Željko, a onda je pušten snimak iz njegove rubrike ''Dogodilo se na današnji dan''.

Foto: Pink.rs

Iz prvih redova Željku su podršku na koncertu pružali: supruga Jovana sa sinom Kostom, brat Saša Joksimović, Srđan Predojević sa porodicom, Zorana Mihajlović, Bora Đorđević, Nikola Lazetić sa suprugom Sonjom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pogledajte delić atmosfere sa Željkovog koncerta:

Autor: M. K.

#Centar ''Sava''

#Publika

#koncert

#Željko Joksimović

'