AKTUELNO

Ona je objasnila da na nastupima u inostranstvu provede i po tri dana okružena isključivo muškarcima.

Rada Manojlović konačno je srećna u ljubavnoj vezi sa Harisom Berkovićem, a gostojući u emisiji "Ja to tako" pričala je o tome da li priželjkuje udaju, ali i šta je važno da partner poseduje.

Foto: Printscreen

- Pevačicu je teško razumeti i pratiti. Onda može da te shvati samo pevač, neko ko se bavi javnim poslom, neko ko razume odsustva, noći provedene po nekim... Ajde neću da kažem budžacima, ali tako nekim Gerzenkirhenima - rekla je Rada.

Foto: Printscreen

Ona je objasnila da na nastupima u inostranstvu provede i po tri dana okružena isključivo muškarcima.

- Muzičari su muškarci, menadžeri su muškarci, vlasnici klubova su muškarci. Ja sam jedino žensko u bekstejdžu sa 20 muškaraca. I kako ja sad to da objasnim nekome ko nije u ovom poslu, da je to za mene samo posao, da se posle nastupa fotografišem sa publikom i onda idem pravo u hotel - rekla je Manojlovićeva i dodala:

- Zato uradite kao ja - nađite nekoga iz branše i idite zajedno na nastupe.

Foto: Printscreen

Pevačica ne krije koliko je srećna, te ne čudi što sa Harisom može da zamisli budućnost.

- Ja sve imam u njemu, hoću da se hvalim. On je sportista, nije stipsa, daje bakšiše... on je jednostavno neko ko voli ljude, sa 22 godine ima milion planova, smišlja kako da se obezbedi kuća, porodica. Vrlo je dogovoran, stabilan. Veoma sam zaljubljena - priznala je Manojlovićeva.

Foto: Printscreen

Autor: M. Đurović

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

#par

#pevač

#pevačica

'