AKTUELNO

Iako je dala sve od sebe da ostane nema na brojne provokacije, Viktorija ipak nije uspela da se obuzda.

Rediteljka Jelena Golubović dala je sve od sebe da veliki porodični sastanak u Beloj kući, tokom kojeg je trebalo da zadrugari izglasaju da li žele nastavak rada fabrike, protekne u svađi i incidentima. Nakon što se sukobila sa Lepim Mićom i uputila provokacije na račun Kristine Kockar, Jelena se okomila na Snežanu Mišković Viktoriju koja u prvi mah nije želela da reaguje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja vas molim da je ne polivate ni sa čim. Zbog naših onih ostalih stvari ona ne zaslužuje ni vodu ni ulje, sirće, vatru, kreč... Ništa! Tu ništa ne pomaže, samo ignorisanje. Ako će da priča, neka drži govor koliko god, mi ćemo da je ignorišemo. Nemoj da je psuješ Mićo, da vidimo, ako ćutimo... - predložila je Viktorija i dodala da bi bilo dobro da postoji fabrika u kojoj će se pakovati lekovi za Golubovićevu, za koju smatra da joj je neophodna stručna pomoć.

Foto: TvPink Printscreen

- To ti iz iskustva govoriš, je li, kao bivša narkomanka? - uzvratila joj je Jelena, a onda je nastao haos.

Zadrugarke su jedna drugoj uputile bezbroj uvreda da bi potom došlo do kulminacije - Viktorija se unela Jeleni u lice i uputila joj pretnju, zbog čega je u Belu kuću uletelo obezbeđenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Nos ću da ti odgrizem, je l' znaš?! Nećeš imati nos! Koliko košta tvoj nos? Pošto oko? - urlala je Viktorija, a potom pljunula Jelenu koja joj je uzvratila, zbog čega su uleteli pripadnici obezbeđenja kako bi ih na vreme razdvojili.

Autor: D. T.

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Svađa

'