AKTUELNO

Naime, folker je morao da miruje kako ne bi došlo do komplikacija, što on nije ispoštovao, pa je došlo do krvarenja i morao je ponovo u bolnicu.

Glavni razlog zbog kog je Darko krvario i završio u bolnici je taj što nije slušao instrukcije lekara i vodio je život koji nije tipičan za njegovo stanje. Nije se pazio i nije mario za svoje zdravlje nakon operacije, što se odrazilo na krvarenje i smeštanje u bolnicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Darko je sinoć držao lajv na svom Instagram profilu dok je ležao u bolničkom krevetu, a društvo mu je pravila supruga Kaća.

Darko je u jednom trenutku jaukao od bolova, a otkrio je šta se desilo, a mnogi su primetili koliko je bled i iscrpljen.

Foto: Instagram.com

- Moram da budem ovde dok se ne smiri krvarenje. Ne mogu da ustanem. Biću dobro, ja se nadam, biće sve okej. Bio sam malo nemiran, doktori su sve dobro odradili - rekao je Darko, a u jednom jaukao od bolova dok se smejao.

Podsetimo, ovo nije jedina operacija koju je Darko imao. On je pre dve godine otkrio kako je uspeo da skine 95 kilograma. Naime, njegova najveća težina bila je 165 kilograma, dok je sada razlika evidentna.

Foto: Instagram.com/@_katarina_24

- Uvek sam bio gojazan i sklon gojaznošću. Posle nesreće sam sedam meseci bio u kolicima i nisam se kretao. I pre nesreće sam bio gojazan, ali nikada nisam prešao 120 kilograma - rekao je Lazić i dodao:

- Smršao sam ukupno 95 kilograma, a najviše sam imao 165. Smršao sam operacijom smanjivanja želuca. Posle godinu dana sve smem da jedem, ali je problem što ja ne mogu i to je problem. Pojedem dva, tri zalogaja i ja sam sit. Ne mogu više od toga da pojedem - zaključio je on za jutarnji program na "Hepiju".

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs