AKTUELNO

Slavni teniser izgovorio sudbonosno "da" Aleksandri Đorđević.

Na svadbeno veselje je kao gost stigla Aleksandra Prijović, koja će na mladin zahtev otpevati svoju pesmu "Za nas kasno je", omiljenu pesmu novopečene gospođe Troicki.

Na venčanje slavnog tenisera u prestižni beogradski hotel stigao je i Viktorov kolega i prijatelj Novak Đoković sa suprugom Jelenom. Bračni par Đoković nije bio na crkvenom venčanju, a vidno raspoloženi stigli su u hotel gde će Viktor i Aleksandra izgovriti "da" pod baldahinima. Kako je izgledalo venčanje i kako su se zvanice provele, pogledajte u najnovijoj "Premijeri".

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Aleksandra Đorđević i Viktor Troicki zavetovali su se na večnu ljubav u crkvi Sv. Aleksandra Nevskog na Dorćolu nešto posle 14.30 časova. Aleksandra je na svoj najznačajniji dan ponela venčanicu Biljane Tipsarević koja je kreirala odevne kombinacije i za mladinu, ali i mladoženjinu mamu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Nakon crkvenog venčanja par slavlje nastavlja u jednom luksuznom prestoničkom hotelu. Viktorov prijatelj i kolega  Novak Đoković će sa suprugom Jelenom doći u hotel gde održava svadbeno veselje. Viktor Troicki je poneo elegantno odelo crne boje a izgled je upotpunio leptir-mašnom, dok je mlada ponela jednostavnu belu venčanicu i dugi veo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pre njih na venčanje su pristigle i Viktorove kolege Janko Tipsarević sa suprugom Biljanom, kao i teniser Nenad Zimonjić. Janko je pred crkvom kitio trubače, a prisutnim novinarima požalio se da kasni na venčanje svog prijatelja i kolege.

Foto: Pink.rs

Viktor je krenuo po svoju verenicu iz stana svojih roditelja na Dorćolu, a Aleksandra je u njihovom stanu. Venčanje tenisera i manekenke je zakazano za posle 14 časova u Crkvi Sv. Aleksandar Nevski. Troicki je Aleksandru zaprosio prošlog meseca u Njujorku kada joj je poklonio skupoceni verenički prsten.

U domu Viktora Troickog su u toku poslednje pripreme pred čin venčanja i gosti se polako skupljaju. A on je iz porodičnog doma krenuo ka stanu u kom živi sa verenicom i prema poslednjim informacijama, on upravo "kupuje" Aleksandru. Na taj način, Viktor je ispoštovao tradiciju srpskih svadbi.

Svadbi Aleksandre i Viktora prisustvovaće i drugi teniser sveta, Novak Đoković. Juče su na aerodrom "Nikola Tesla" sleteli Jelena i Novak Đoković, a povod je upravo venčanje Viktora i Aleksandre.

Foto: Informer

N. Vujičič/ J. Vučić

#Aleksandra Đorđević

#Manekenka

#Teniser

#Viktor Troicki

'