AKTUELNO

Zbog komentara jedne učesnice svi su prasnuli u smeh.

Prvi takmičar za večeras u emisiji ''Izvedi me'' zove se Vanja Kunvanlika i dolazi iz Beograda.

- Senjak, stan na moje ime - pohvalio se Vanja na samom početku emisije, a devojke su na prvi pogled primetile da prvi takmičar sjajno izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ništa ja tu ne bih dirala, dobro je sve - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Teodora je rekla da ništa ne bi dirala, a ja bih ipak malo pipnula - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga pušten je prilog o prvom takmičaru u kojem je on otkrio da je po zanimanju maser, sportista i atleta i profesionalni šmeker. Njegovi prijatelji su otkrili da je on neobičan lik, a on da mu fizički izgled nije bitan i da želi nešto unikatno. Nakon što su učesnice videle prilog o Vanji, on je dobio šest crvenih tastera.

Foto: TV Pink Printscreen

- On je veoma zanimljiv dečko i sladak je, ali je suviše nizak za moj ukus. Sve je to lepo što se on bavi profesionalno šminkanjem - rekla je Maja, a onda je ceo studio prasnuo u smeh, budući da je Maja pogrešno čula, pa je umesto reči profesionalni šmeker čula šminker, a Vanja joj je poručio da je kasno da se predomisli

Foto: Printscreen

- Fizički ti i ja nikako, drugačija građa kod momaka mi se sviđa - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

U narednom segmentu emisije u kojem takmičari treba da pokažu svoj talenat, Vanja je seksi plesom pokušao da osvoji devojke, međutim to nije bio klasičan ples, već striptiz, a takmičar je ostao samo u boksericama.

- Posle ovog ti nisi profesionalni šmeker, nego amaterski - rekla je Jovana, a pojedine učesnice komentarisale su kako je ovo bilo previše smelo, dok se drugim veoma dopao Vanjin performans.

Foto: TV Pink Printscreen

Vanja je u finalnom delu emisije ostavio dve devojke - Tinu i Ivanu, a na sastanak je odabrao da odvede Tinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Izvedi me

#striptiz

'