AKTUELNO

Ne štede reči!

U toku su Nominacije, zadrugari večeras biraju između Žane Đorđević i Marka Stefanovića. Naredna koja je nominovala bila je Anđela Đuričić:

Marko i ja nemamo nikakav odnos, on je od mog ulaska u vezi sa Sanjom, to je možda i do mene jer mu nisam ja pružila ruku. Vidi se da ima veliku emociju prema Sanji, iako se sada svađaju. Smatram da nisi trebao onda da me izvređaš i to je to. Sa druge strane Žana je Anina drugarica, i ona je žena koja se ponaša neozbiljno u ozbiljnim godina. Šaljem nju - rekla je Anđela.
Pričaše mi o plovidbi, oni koji ni sidro nisu digli - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana i ja se znamo od Zadruge 4, moram da kažem da mi je napolju mnogo bolja i da je u Zadruzi 4 bila top, sada mi je čudnija. Ona je želela da uđe u zadrugu i jako mi je draygo što je ona ovde, nedefinisana mi je u odnosu sa Markovićem, niko ne zna u kakvom su oni odnosu. Ona napolju vodi slobodniji život a svi mi znamo ko smo i šta smo - rekla je Aleks pa komentarisala Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je osoba sa kojom sam ja najmanje porazgovarali ove sezone, ja nemam izgrađeno mišljenje o njemu, ali ne treba da sve prihvata srčano, to ga savetujem, Žanu poznajem i draža mi je i nju ću sačuvati - dodala je Aleks.
Žana uvek priča šta misli, ovde sam ista kao i napolju. Meni je jako bitno ko šta kaže i kako mi kaže. Vaše mišljenje mene ne dotiče, u četvoci sam bila mutava plovka, a sada sam sjajna. Tvoje učešće za mene je neprihvatljivo. Moj odnos sa Markom je savršen, mi se ne svađamo, meni nije važno ko mi govori. - govorila je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti pričaš da nećeš da imaš se*sualne odnose, a spavaš sa njim - ubacila se Aleks.
Meni je svarno žao što je moja veza izazvala ovolike rekacije - dodala je žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.