AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Balša se nalazi sa Svilenim kako bi saznao da li je ušao u trag osobi koja mu je poslala poruku da ima dete za koje ne zna i da jedno od njegovo četvoro dece nije njegovo. Međutim, Svileni kaže da u istrazi nema pomaka i da je gotovo siguran da ni najbolji hakeri neće ući u trag tome ko je poslao poruku zbog koje je Balša bio na ivici smrti. Da li će ova tajna ostati zakopana?

Foto: TV Pink Printscreen

Đurđa iznenada dolazi kod Balše u kancelariju i na njegovo negodovanje što je tu, govori mu da će biti umešana u sve što se tiče njenog sina i da ne može da je drži podalje. Kakve su Đurđine prave namere?

Foto: TV Pink Printscreen

Nikolina se nalazi sa Kostom i smišljaju plan za osvetu. Kome snaja Doderovih želi da se osveti i zbog čega?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tadija pokušava da zavede red u pozorištu, ali ga Gajo konstantno sabotira. Da li će se Tadija pokazati kao bolji reditelj od Čivave?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon brojnih sukoba, Dora dolazi kod Stojana i insistira da pričaju o Balši. Da li će Dora uspeti da pomiri oca i sina?

Foto: TV Pink Printscreen

Posle provedenog celog dana sa Kostom, Nikolina se vraća u vilu Doderovih, gde je dočekuje Tadija. Kada je pita gde je bila, Nikolina odgovara da je bila sa bratom – ali će Fani raskrinkati njene laži. Da li će Nikolina uspeti da se opravda pred Tadijom?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.