AKTUELNO

O Ani i Anđeli nije želela da kaže ni reč, a za to je navela i razlog.

Zvezdan Slavnić dobio je čestitke od oca Moke Slavnića, majke Slavice, Šmizle i Džonija što je za mnoge iznenađenje. Moka i njegova supruga Slavica, koji su zajedno potpisani u pismu, zaprepastili su sve, budući da nemaju nikakav kontakt čak tri decenije. Zvezdan u prvi mah nije mogao da poveruje da su mu se roditelji pomirili nakon 30 godina, a potom je to natrljao Ani na nos, budući da mu je ona ranije pričala da je njegova majka Slavica na njenoj strani, te da joj je "dala blagoslov" da uđe u "Zadrugu" i obračuna se sa Zvezdanom.

Foto: Pink.rs

Ana je sve vreme odbijala da prihvati celu situaciju, a mi smo sada stupili u kontakt sa Zvezdanovom majkom Slavicom. Ona nije želela da komentariše aktuelna dešavanja, a otkrila nam je zbog čega je donela tu odluku i kada će biti konačno spremna da progovori o svemu.

- Donela sam važnu odluku. Ne želim da se oglašavam za medije povodom učešća svog sina u Zadruzi. Smatram da je tako najbolje za njega. Smatram da je najbolje da ćutim i da se ne oglašavam, sve dok Zvezdan ne izađe iz Zadruge - rekla je Slavica, a na naše pitanje o velikom pomirenju sa Mokom nakon tri decenije i njihovoj zajedničkoj čestitki imala je da poruči:

Foto: TV Pink Printscreen

- Zovite Moku, pa ga pitajte. Imate njegov broj - poručila je Zvezdanova majka za Pink.rs.

Autor: M.K.