AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Dolazak Faninog braka uznemirio je porodicu Doder. Nikolina se poverava Tadiji da je uverena da je Fanin brat Aladža mafijaš i da nikad nije bila u društvu prostaka poput njega. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa bolje mišljenje o Aladži nema ni Kosara – govori Balši da ne smeju da dozvole da takve osobe sede za njihovim stolom i dolaze im u kuću jer je uverena da Fanin brat ima više godina robije nego škole. Zbog čega Aladža toliko smeta Doderovima i da li će uspeti da ga se reše?

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što joj je prethodni plan propao, Macana je posložila sve kockice i spremna je za novi plan da Žan-Mari postane snaja porodice Doder. Da li Jakov ostaje njihova meta ili se nešto promenilo?

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Jakov je i dalje ospednut Ivonom i poverava se svom najboljem drugu Nevenu. Da li je će Jakov napraviti prvi korak?

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je uspela da se ubaci u vilu Doderovih, Fani je odlučna u nameri da postane Lalina pomoćnica u dizajniranju parfema. Ali, nailazi na odbijanje. Koji je sledeći Fanin korak?

Foto: TV Pink Printscreen

U Balšinoj kancelariji dolazi do sukoba između Renate i Kosare – Renata joj je pokazala zube, ali joj ni Kosara nije ostala dužna. Kakav će biti ishod ovog susreta?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lala otkriva Balši da sumnja da je požar u kom je izgorela Gvozdenova i Fanina kuća podmetnut a ne nesrećan slučaj, insinuirajući da su oboje svesni ko je to uradio. Da li je Lala u pravu i u koga sumnja?

Foto: TV Pink Printscreen

Viktor tokom razgovora sa Maretom i Ljubicom kaže da ga nije briga za oca, ali da ne bi mogao da mu Ljubica nije majka. Da li Viktor sluti istinu i kakvu tajnu kriju Ljubica i Vera?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.