AKTUELNO

Saška Veselinov Đoković, snaja Novaka Đokovića, najboljeg srpskog tenisera svih vremena, koja se porodila prošle nedelje i na svet donela sina Aleksandra, sada je na društvenoj mreži objavila video iz porodičnog doma.

Na videu je pokazala veselu atmosferu u domu Đokovića, na kojem se vide njen ljubimac papagaj Pipi Duga Čarapa, pas, a u kadru je i pelenica. Saška je sa sinom izašla u nedelju iz porodilišta. Po nju je tajno, bez pompe, došao suprug Đorđe kako bi izbegli medije.

Inače, Đorđe, brat slavnog tenisera Novaka Đokovića, na proslavi povodom rođenja sina održao je emotivan govor, prilikom kog je pustio koju suzu, te priznao da je prisustvao porođaju svoje supruge.

- Želim svima da se zahvalim što ste došli, i da pošaljemo veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas prisustvao porođaju i video sam svašta nešto, i stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan, to je nešto što bih preporučio svakome i mnogo je lepo kada dobijete dete u svoje naručje - rasplakao se Đorđe dok je ovo govorio.- Najponosniji sam na svetu što sam imao tu priliku da vidim i da osetim i da budem sa njom u tom trenutku, to je stvarno veličanstven momenat i mi muškarci treba da budemo zahvalni našim ženama na svemu što rade i što čine za nas.

Autor: Pink.rs