AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", naredno pitanje koje je voditelj Darko Tanasijević pročitao bilo je za Miljanu Kulić:

Hipotetički, kada bi saznala da te je majka slagala, i da se Bebica baškari u Nišu, kako bi reagovala? - pročitao je Darko.
Ja svoje dete nikada ne lažem, ona voli samo Bebicu i sa njim će biti. Ja kada sam joj rekla nešto za Bebicu, ona je odmah otrčala da proveri da li je sve u redu sa Nenadom. Ona se sa Zolom samo igra, to će da se završi, ona je emotivno nestabila, ja ću se lično potruditi da se sve promeni, pa da ona bude srećna sa Nenadom. Ja sam nju pustila od dana, digla sam ruke, ali ja sam joj majka pa je neću pustiti posle rijatliti, ova Zorica je dvolična, a ja ću imati problema posle a ne oni. Nenade čekaj je, biće sve kao pre, ja sam sve lepo videla napolju, oni se vole - rekal je Miljana kao Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da mene mama okreće protiv Zolice, a ja volim njegove okice. Nenade spaku svoje stvari, odlazi ništa me više ne znaima, ja volim Zolu i idem u Denvertu sa Zolom - rekao je Zola kao MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ideš ti znaš gde. Nenad je divan i ja ga volim i on je pravi za tebe, zavolećeš ga ti posle lečenja, izgubljena je u vremenu i prostoru - dodala je Marija (Miljana)
Ja sam njemu zahvalna, ali ja volim Zolu - dodala je Miljana (Zola)
Mene ne zanimaju ljudi koji me hejtuju, za mene ništa nije istina, ali za Zolu jeste - dodala je Marija (Miljana).

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.