AKTUELNO

Gošća i voditelji đuskali zajedno u programu!

Nekadasnja takmicarka Zvezda Granda Aleksandra Dabić gostovala je danas u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TVu gde je atmosferu dovela do usijanja. Pevačica je, vidno raspoložena, pricala o karijeri, privatnom životu, a predstavila je i spot za novu pesmu "Postelja od uspomena". 

Medjutim, potpuni haos je nastao kada je pevačica "pustila glas" uživo u studiju i otpevala nekoliko poznatih pesama. Svu raskos vokala, Aleksandra Dabić pokazala je otpevavši tešku numeru "Živote moj",  čime je oduševila sve u studiju, a oduševila je i gledaoce koji su neumorno slali poruke. Dabić je u programu otpevala pesmu "Hajde da uzmemo neki dobar auto", a zanimljiv ritam poneo je pevacicu ali i voditelje da zajedno đuskaju u studiju, tako da ne kaže se džabe da je sreda mali petak.

Foto: Promo

Publika je imala priliku da čuje kako Alaksandra peva stranu pesmu popularne Šer, ali i "Treba vremena", dok je podsetila i na staru pesmu "O jednoj mladosti". Aleksandra Dabić, koju je publika zbog fizicke i vokalne sličnosti nazvala srpska Bijonse, govorila je o svojoj novoj pesmi, a otkrila je i da je u pripremi rimejk domaće numere, koju ćemo uskoro imati prilike da čujemo.

Autor: S.P.

#Aleksandra Dabić

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv