AKTUELNO

Pesma ''Kažeš – to je ljubav'' već je zauzela visoku poziciju na top listama.

Sinoć je u jednom beogradskom klubu održana promocija prvog autorskog albuma jednog od najpoznatijih beogradskih klupskih bendova "Extra Orchestra".

Iako već više od deset godina suvereno vladaju klupskim scenama, članovi benda imali su malu tremu kada su premijerno pred prijateljima, saradnicima i predstavnicima medija izveli numere sa prvog albuma „Kažeš – to je ljubav“.

Foto: Dobrica Mitrović

Prijateljsku podršku pružila im je poznata TV autorka Nataša Miljković, koja se, pozdravljajući prisutne, prisetila trenutaka koje je obeležila uz sastav Extra Orchestra.

- Sigurna sam da su zvuci ovog benda mnogima od nas obeležili srećne trenutke, ali i neke tuge smo uz njih lakše prebrodili. Zato je bilo krajnje vreme da se predstave i svojim autorskim radom - rekla je ona.

Foto: Dobrica Mitrović

Goste je potom, u ime benda, pozdravio pevač Vasilije Savić, koji se zahvalio autorskom timu - Banetu Opačiću, Goranu Popoviću i aranžerima Dušanu Alagiću, Mariju Pajiću i Ivanu Mirkoviću, kao i izdravačkoj kući PGP RTS.

- Veliko iskustvo u klubskom radu i naše muzičko obrazovanje su nas podstakli da opredelimo svoj muzički pravac i započnemo autorski rad koji ćemo vam večeras predstaviti - rekao je Vasilije uz prve taktove pesme „Kažeš – to je ljubav“, koja je već zauzela visoku poziciju na top listama.

Foto: Dobrica Mitrović

Promociji su pored prijatelja, saradnika i predstavnika medija, prisustvovale i brojne poznate ličnosti, među kojima su bili Marko Živić, Dejan Petrović, Vladimir Grajić, Jovan Đorđević, Nikola Sarić Sajko, Saška Janković, Filip Pat, Mirko Đurić, Ana Milenković i drugi.

PROČITAJTE JOŠ: VESNA JOJ OVO NEĆE ZABORAVITI: Dragana mi je TO POZAJMILA, setim je se svaki put kad vidim spot! (VIDEO)

Posle izvođenja autorskih pesama, bend je sve prisutne oduševio izvođenjem popularnih pop-rock hitova.

Pink.rs

#Extra Orchestra

#album

'