AKTUELNO

Teško joj palo saznanje da postoji snimak njenog odnosa sa Slobom.

Mina Vrbaški ranije danas pitala je Lunu Đogani kada je poslednji put imala seksualni odnos sa Slobom Radanovićem, nakon što je blogerka rekla da se taj čin dogodio prošlog vikenda, a Nikola Arsić rekao je kako je tu akciju gledao i da je ona dostupna na zvaničnom Ju tjub kanalu "Zadruge", nakon čega je Luna ostala šokirana.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: Luna SE ZALEDILA kad je saznala da POSTOJI SNIMAK NJENOG SEK*A, pa PREKLINJALA Nikolu da ćuti! (VIDEO)

Luna je zbog ovoga plakala u dvorištu, jer je mislila da Slobinu i njenu akciju niko nije primetio, a još manje je mislila da će se snimak pojaviti u javnosti. Za sebe je rekla kako ne želi da je porede sa Minom Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Vi ne znate kako je! Niko ne može da razume.Ovde su stvari koje su normalne, najgore. Tamo napolju imam 16 puta seks sa svojim dečkom u moja četiri zida. Mina i ja nismo isto. Ona to radi u krevetu. Ona to može ovde na šahtu da uradi. Ja kažem otvoreno, mene nije blam da kažem da sam spavala sa dečkom, ali sve je to lepo dok se ne vidi i ne čuje - kroz suze je govorila Luna.

Foto: RTV Pink

Ajde, opusti se! Ti si najmanje kriva u celoj situaciji. Ona se smorila sada devojka zbog toga i to je to - tešio ju je Nikola.

Ona je rekla i kako je ranije plakala zbog Kristine Kockar i njenog razlaza sa Slobom Radanovićem. A kako je izgledalo kada je Đoganijeva plakala možete pogledati u sledećem video-klipu.

PROČITAJTE: TRI MESECA ZADRUGE: Oni su ŠOKIRALI ceo region i POMERILI SVE GRANICE u NAJGLEDANIJEM RIJALITIJU U REGIONU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'