AKTUELNO

Budite uz najgledaniju late night emisiju.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu televizije Pink i ovog utorka od 22 časa. Voditelj Ognjen Amidžić ovog puta u studio dovodi aktuelne učesnice „Zadruge 6“ o kojima bruji region – Aleksandru Nikolić, Maju Marinković, Milicu Veselinović, Žanu Đorđević Maliković i Sanju Grujić

U šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Aleksandra Nikolić doživela je prave ljubavne brodolome. Ona je u ovu sezonu ušla kao devojka Dejana Dragojevića, a nakon ulaska Filipa Cara i rađanja emocija između njih, javno je ostavila pobednika „Zadruge 5“ i uplovila u vezu sa Filipom. A onda je usledilo nekoliko turbulentnih meseci – Aleksandra i Filip raskidali su i mirili se nekoliko puta do sada, uz brutalne svađe koje su tresle Belu kuću. Međutim, nakon svega, Aleksandra i Filip su dali šansu ljubavi, a njihovu vezu, Aleksandra će sumirati u emisiji „Amidži šou“. Ona će se osvrnuti na vezu sa Dejanom i da li raskid smatra greškom, zbog čega Filipu prelazi preko svih devojaka sa kojima je bio dok nisu bili zajedno, da li strepi od reakcija porodice i da li smatra da će njihova ljubav uspeti i u spoljnom svetu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Učesnica „Zadruge“ oko koje se diže najviše prašine je Maja Marinković – koja strenutno boravi u kući sa čak četvoricom svojih bivših. Na početku je Maja ušla u vezu sa Markom Markovićem, da bi se zatim i „udala“ za Bilala Brajlovića, a onda je nekoliko puta ulazila i izlazila iz veze sa Filipom Carem. Da li će uspeti da ostane singl do kraja, da li ima nade za pomirenje sa Bilalom, kako gleda na odnos sa bivšim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem i da li starhuje od toga šta će joj otac Radomir Marinković Taki reći kada napusti „Zadrugu 6“, saznaćete sutra uveče u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Iako su je prošle godine smatrali otkrićem rijalitija, Milica Veselinović je, po svemu sudeći, ove godine razočarala gledaoce, a prema njenim rečima – i sebe. Nakon prošlogodišnje veze sa Mensurom Ajdarpašićem, Milica je u ovoj sezoni bila solo, a onda je imala flert i neku vrstu intimnih odnosa sa Markom Markovićem, a nakon što nije želeo da ozvaniči vezu sa njom, počela je da se druži sa Bilalom Brajlovićem, a onda i Filip Carom sa kojima je imala i intimne odnose. Zbog ovih ljubavnih nedaća, Milica je posladnjih dana često završavala u suzama, a ovog pita će kod Ognjena ispričati sve što joj je na duši – da li se kaje zbog kraha veze sa Mensurom, da li žali zbog flertovanja sa momcima u „Zadruzi“ ili i dalje priželjkuje da sa nekim od njih uđe u vezu, koga je više volela i da li se plaši suočavanja sa porodicom.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U studio emisije „Amidži šou“ stiže i Žana Đorđević Maliković, poznatija kao Žana Omnia. Kako komentariše sve aktuelne teme u „Zadruzi 6“, kako ona gleda na trougao Ana-Zvezdan-Anđela koji trese region i kada će ozvaničiti vezu sa Markom Markovićem – Žana će otkriti kod Ognjena Amidžića.

Foto: Red TV Printscreen

Devojka koja se svojim britkim jezikom izdvojila među zadrugarima je Sanja Grujić, čija izlaganja veoma često oduševe gledaoce. Međutim, ove godine Sanja je manje bila komentator, a više se bavila problemima u sopstvenoj vezi sa Markom Stefanovićem. Sanja će u emisiji „Amidži šou“ prokomentarisati sve teme koje intrigiraju javnost, ali će otkriti detalje veze sa Markom, zbog čega je dolazilo do tako žestokih svađa, ali i njihove planove za budućnost.

Foto: Jelena Simonović

Ognjen je za gošće spremio škakljiva pitanja, ali i najluše izazove, zato ne propustite „Amidži šou“ u utorak 28. marta od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandra Nikolić

#Amidži Šou

#Maja Marinković

#Milica Veselinović

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Sanja Grujić

#Televizija Pink

#Zadruga

#emisija

#voditelj

#Žana Đorđević Maliković