AKTUELNO

Plašila se veze sa fudbalerom!

U emisiji Magazin in autorke i voditeljke Sanje Marinković, o kalkulacijama u vezi ili braku govorila je i mlada pevačica Tamara Milutinović. Ona je ponosno rekla i da je nedavno verena i pokazala svoj verenički prsten koji sija na njenoj ruci.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadovezala na temu emisije i rekla da sada više ne kalkuliše u odnosu sa svojim budućim suprugom, fudbalerom Darkom Jevtićem, i da kad je ljubav prava, nema potrebe za tim.

Verila sam se pre dve nedelje i po prvi put u životu nema nikakvih kalkulacija. Od samog početka te veze znala sam da će se ovako završiti, prosto se dve osobe pronađu i to odmah osetiš, rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje Sanje Marinković, kako bi se ponašala da ima udvarača i da li je potrebno da žena uvek ima nekoga u rezervi, popularna pevačica je odgovorila:

- Ja nisam ta vrsta žene. Smatram da nije ispravno da imate nekog u rezervi. Ne bih dozvolila sebi takav luksuz iz straha. Ne smatram da je udvarč neko ko ti samo udeli kompliment. To je dozvoljeno i to prihvatam, rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je da se na početku komunikacije sa Darkom trudila da ga izbegava jer je ipak kalkulisala u tom trenutku:

Morao je da me osvoji i da se potrudi. Na jednu poruku mu nisam odgovorila čak 18 dana jer sam se plašila ulaska u vezu sa fudbalerom. Mogu samo da zamislim šta je radio u svim tim danima i sa kim se još dopisivao - rekla je kroz osmeh pevačica.

Foto: Instagram.com/tamaramilutinovic

Autor: Pink.rs