AKTUELNO

Odustaje od svih!

Turbulentna veza Lune Đogani i Slobe Radanovića od samog početka je na raznim testovima. Njih dvoje su prošli kroz mnogo toga, a čini se da se problemima ne nazire kraj. Poslednji u nizu za njih je novi ukućanin Nikola Arsić, koji je ispoljio simpatije prema blogerki.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Nikola i Luna rade zajedno u fabrici koja je otvorena juče u Zadruzi, mnogi zadrugari su ih prozivali da se nešto više tu dešava, što je Slobu izbacilo iz takta. Zato je večeras ona odlučila da svom dragom više ne daje razloge za sumnju:

Mene ovde niko ne zanima. Ako treba da ne komuniciram sa muškim rodom, neću zbog tebe. Dobro, ne mislim sa svima, nego sa tim nekim koji ti smetaju. Uopšte ne želim da dovodim našu vezu u tu situaciju da neko nešto tripuje. Ti znaš koliko sam ja slepa za sve osim za tebe - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA SUZBIJAO BES ZBOG LUNE I NIKOLE, Kija jedva DOČEKALA! (VIDEO)

Šta joj je pevač odgovorio, pogledajte u videu ispod:

Kasnije, tokom igre u kojoj su svi zadrugari morali da budu iskreni, Luna je pred svima upitala Slobu da li je u nekom trenutku posumnjao u nju zbog Nikole:

Nisam nikada. Da se razumemo, iznervirao sam se jer ne mogu da podnesem toliko zlo u ljudima, koji samo žele da spletku naprave, a u nju nisam posumnjao - odgovorio je Sloba.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod, a da li će proći bar jedan dan da se golupčići ne posvađaju, videćemo:

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'