AKTUELNO

Pogledala je snimak o kojem bruji Balkan, a onda objasnila na šta je, zapravo, mislila.

Anabela Atijas, mama učesnice "Zadruge" Lune Đogani, tri meseca unazad javno podržava svoju mezimicu putem društvenih mreža, gde neretko ulazi u verbalne duele sa neistomišljenicima koji osuđuju to što je pred kamerama uplovila u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem.

Foto: Andrej Nihil/e-stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Pevačica je mesecima pokušala da ostane imuna na napade onih koji Lunino ponašanje u rijalitiju "Zadruga", međutim, nije mogla da izdrži kontinuirane napade na Instagramu, pa je svoj nalog deaktivirala.

Naime, internetom kruži snimak iz rijalitija "Farma" u kojem Anabela govori kako se "gnuša devojaka koje se pale na oženjene muškarce", pa je pevačica morala da prokomentariše ovo, budući da se njena ćerka zaljubila u muškarca s burmom na ruci.

- Ova žena o kojoj ja pričam nije moja ćerka - kroz smeh je rekla Anabela, a potom dala objašnjenje:

Foto: TvPink Printscreen

- Jednostavno, ne želim da komuniciram na taj način ni sa svojim fanovima, ni sa onima koji me ne podržavaju. Kada bude nekog lepšeg povoda, onda ću - rekla je Anabela, a potom dala odgovor na pitanje koje je sve interesovalo.

Foto: TvPink Printscreen

- Moje dete se zaljubilo, ta ljubav je obostrana. Pričala sam o ženama koje sede u krilima muškaraca, oni ih guraju, one uporno sedaju. Ne odnosi se na ljude gde se zaljube, na ljubav kakva se desila njima dvoma. Meni je van pameti kriviti treću osobu, zaista - objasnila je Anabela.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

#Slobodan Radanović

#Zadruga - RTV Pink

#pevačica

'