AKTUELNO

Mlada pop zvezda Anđelina biće jedan od pet članova žirija talent šou programa Pinkove zvezdice. Naime, Anđelina će pored Leontine Vukomanović, Sergeja Ćetkovića, Tijane Dapčević i Jelene Tomašević ocenjivati talenat dece koja su prošla konkurs za učešće.

Tim povodom mlada pevačica izjavila je da joj je čast što se našla u ovoj ulozi, te je za Novo jutro na televiziji Pink progovorila o samom takmičenju koje startuje u nedelju u 13:30.

Foto: TV Pink Printscreen

- Deca uvek kažu "Anđelina nam je super, ona je tu naših godina." To su deca, čisti su, neiskvareni, njihova želja je jača od svega, od straha, treme. Svi sa svima razgovaramo, svi smo svima mentori! - rekla je Anđelina.

Kako je dodala, bilo je suza i svega, te da je i sama u nekoliko navrata zaplakala.

- Oni su mali još. Ima baš male dece. Ali su fenomenalni, i fenomenalno pevaju. Mi njima ne možemo da objasnimo da neko mora izaći, ali da to ništa ne znači za njihov životni put - rekla je Anđelina potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima dosta devojčica koje same pišu pesme, i pevaju, otkrila je Anđelina.

- One imaju hrabrosti i žele da rade, što je za pohvalu - priča ona.

Kako je navela, ovo je najbolji šou na Balkanu, jer moćžemo da vidimo i čujemo neiskvarene duše, čiste glasove, hrabrost i snagu. Ono što je, kako kaže najveća prednost je to što će se stvoriti ozbiljne zvezde.

- Pevaju i naše i strano, svega ima! - dodala je Anđelina.

Autor: