AKTUELNO

Sve spremno za novu sezonu Pinkovih zvezdica!

Nova sezona, šesta po redu, najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice" počinje u nedelju, 26.marta, u novom terminu, od 13 i 30 minuta na kanalu televizije Pink. Početak ovog šou programa najavila je danas Leontina Vukotić, gostujući u emisiji "Novo jutro" koja će i ove sezoni biti članica žirija. 

Pored nje, u "vrućim stolicama" mališane će ocenjivati Jelena Tomašević i Sergej Ćetković koji su već prepoznatljivi tandem ovog muzičkog takmičenja, ali i dva nova lica - Tijanu Dapčević i Angellina.

Foto: Jelena Simonović

Kako je rekla Leontina u ''Novom jutru'' na TV Pink, sve je spremno za još jednu uspešnu sezonu, a generacije dece su sve taletovanije, pa će gledaoci kraj malih ekrana sigurno uživati.

Interesovanja dece su danas raznolika, ona imaju ceo svet na dohvat ruke, jednim klikom, pa samim tim mogu da "skinu" sve pevače izuzetno verno, i vokalno i vizuelno, što ćete videti veću nedelju. Industrija zabave diktira trendove, a oni nužno ne moraju da budu put ka kvalitetu. Smatram da su ovakva muzička takmičenja, gde se ocenjuje pevanje, izražajnost, artikulacija, dikcija, izuzetno dobra za pravilno usmeravanje dece - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

I ove sezone produkcija će imati prava da vrati odredjene kandidate u takmičenje, koji budu ispali u nekom trenutku i pružiti im još jednu šansu.

Leontina je rekla i da su kandidati iz prethodnih sezona jako uspešni, koji polako grade svoje karijere, pa se nada da će i iz ove sezone mnogi briljirati.

Autor: Pink.rs