AKTUELNO

Ovo niste smeli da propustite!

Utorak je rezervisan za dobar provod u ''Zadruzi'', a muzička zvezda Ljupka Satević, postarala se da atmosferu dovede do usijanja. Tokom žurke, došlo je do razvijanja mnogih odnosa, ali i brojnih problema među zadrugarima. Dok su jedni uživali u novopečenim romansama, drugi su morali da se suoče s problemima, te su pokušali da na različite načine razreše probleme.

Foto: Pink.rs

Anastasija Stanojević Palčica Anita Stanojlović ušle su u novi žestoki klinč, te je tom prilikom reagovalo obezbeđenje.

Anastasija Stanojević Palčica i Anita Stanojlović ušle su u novi žestoki klinč, te je tom prilikom reagovalo obezbeđenje.
Ja nisam prva krenula ništa, nisam. Prva krećeš- ponavljala je Palčica.

Predrag Lazić Peca prepričao je Ani Ćurčić raspravu koju je imao sa Sofijom Unom Manić koja ga je posmatrala dok se tuširao u toaletu.

Sofija je danas ispred mene obrisala noge u mjoje stvari. Ja kažem: "Izduvala si sline u moju duksericu, ostavila si mi puder na svaku majicu", ona tu kao: "Aj ne se*i". Odem ja da se tuširam, krneem da se skidam, a ona upada da pere ruke i opali mi šamar devojka. Ja se iznerviram i krenem da se derem i pravim haos. Krenem ja namerno da se skidam ispred nje, a ona ne izlazi. Ja se kupam, a ona ostavi širom otvorena vrata namerno - rekao je Peca.
Luda kuća - rekla je Ana.

Anita Stanojlović otišla je do Zole i počela da se žali zbog Palčice. On ju je posavetovao da je ignoriše i nastavi mirno da se sprema za žurku.

Idi spremaj se - rekao je Zola.
Neću, nemam ogledalo - rekla je Anita.

Stanojlovićeva je potom otišla u sobu i nastavila da se sprema za žurku.

Anđela Đuričić sminkala se u dnevnoj sobi dok je Zvezdan Slavnić večerao za crnim stolom. Njih dvoje su se domunđavali o jednom od njegovih prijatelja.

On ti je i pre toga rekao nešto, je l'? To mi je bitno - rekao je Zvezdan.
Ne mogu da se setim. Ja rekla njemu: "Zar ti nisi Zvezdanov drug", Kaže on da ti nije drug jer ste se upoznali ovde. Ja klimam glavom i govorim mu da ti neću preneti. Ja ulazim i smeška mi se onako sad. Sve kroz šalu nešto, a ja se smejem - rekla je Anđela.

Sofija Una i Ana Spasojević ušle su u sukob jer je Manićevu zanimalo oko čega je nastao haos u spavaćoj sobi. Zatim joj se Ana izbrecala jer je tresla mrve po njenom krevetu.

Ja luda nisam. neću niko da mi skače po krevetu. Ja ničiji rkevet ne diram i neću niko moj da dira. Sledeći ko mi priđe neće imati gde da spava, sve ću da bacim i zapalim. Ko živ, ko mrtav će da bude - rekla je Sofija Una.
Sofija, je l' si dobro ti - rekla je Plačica.
Naravno da sam dobro - rekla je Sofija Una.
Kakvu higijenu promovišeš kad ti je donji veš prljav. Sve vreme pričaš o meni - rekla je Palčica.

Pripadnik obezbeđenja ušetao je na velelepno imanje u Šimanovcima, te je tom prilikom predao Filipu Caru rezultat današnjeg testiranja na narkotike.

Naime, Maja Marinković sramno je optužila Cara kako koristi narkotike dok boravi u "Zadruzi", te je produkcija odlučila da stane na put ovim lažima, tako da je Filipa poslala na testiranje, čiji rezlutat govori da je negativan.

Negativan, je l' si lud - rekao je Car.

Zola je dobio ideju da Bojan Simić i on otkupe kutiju cigareta od Marije Kulić.

Uzmeš ti 200, ja 200. Pokucaj na apartman i kad Marija izađe ti je pitaj da ti proda jednu kutiju cigareta jer si ovisan o cigaretama. Ali vidi, samo pod uslovom da platiš ako hoće da da - rekao je Zola.

Bojan Simić otišao je do apartmana da kupi cigarete od Marije Kulić, dok se Zola krio iza zida čekajući rezultat svog plana.

Marija da te pitam nešto. Je l' imaš da mi prodaš kutiju cigara možda? - pitao je Bojan.
Niko nema, znam. Petoro ih je bilo da mi traži - rekla je Marija.

Veliki šef poslao je novo pismo na adresu Bele kuće, ali pre nego što je Zorica Marković pročitala isto, Filip Car želeo je da se obrati porodici.

Samo da se obratim mojoj porodici, nemoj da se stresirati. Danas sam imao testiranje u laboratoriji. Izveštaj sam imao, najbitnije mi je ovo za moju porodicu, negativan sam - rekao je Car.

Nakon što je čestitao, Zorica je pročitala pismo da je vreme da počne žurka, a ona je ovom prilikom podelila budžete zadrugarima.

Kako je žurka već uveliko bila u toku, naredna numera koja je puštena zadrugarima bila je novi hit Sandre Rešić "Lažni kralj".

Zadrugari nisu ostali imuni na ovaj hit, te su pevali na sav glas uz pesmu i plesali kao nikad do sada. Naime, neki od njih su u kameru pozdravili vlasnicu ovog hita, a jedno je sigurno, sprema se lud provod.

Milica Veslinović spremala se za žurku, a tokom presvlačenja u kameru je po običaju pokazala sve.

Zvezdan Slavnić ušao je u garderober dok se skidala i zgrozio se prizorom koji je video ispred sebe.

Joj Mico bre, idi - rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić zamerio je Anđeli Đuričić što po ceo dan samo leži i spava.

Gledaš me i okrećeš se - rekao je Zvezdan.

Nema veze sa tobom, kunem ti se - rekla je Anđela.
Ti ništa ne radiš, boli te ku*ac. Sediš i spavaš - rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić i Matora su se veselili dok je preko puta njih za rulet stolom sedela Ana Ćurčić.

Pa nije se kockala - smejao se Zvezdan.

Nakon što joj je Zvezdan Slavnić zamerio bahato ponašanje, Anđela Đuričić plakala je u hotelu dok ju je Lepi Mića tešio.

Ne mogu samo da se smejem - rekla je Anđela.
Ne možeš da ne govoriš nhjemu, a da govoriš celom svetu. Samo praviš paniku - rekao je Mića.
Zna on da često sanjam to - rekla je Anđela.

Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola sedeli su u Rajskom vrtu i čekali da im se javi Drvo mudrosti. Otišli su u nadi da će dobiti zadatak nakon kojeg bi dobili alkohol, međutim nije im se posrećilo.

Šta ćemo da uradimo? - pitala je Anita.
Ništa, neće se javiti - rekao je Zola.
Ovo smo ti i ja. Drvence odaću ti tajnu, javi se. Imam baš dobru tajnu. Znaš šta sve znam. Samo ćutim, mhm, ko bi rekao za finu devojku šta radi - rekla je Anita.

Milica Veselinović rasplakala se na zidiću, a Šarmen Soraja Leoni Altman Ana Spasojević su je tešile dok joj se Filip Car podsmevao.

Vidim ti u očima da ti se plače - rekla je Ana.
Sve me je spucalo. Ovako sam se probudila - rekla je Milica.
Vidi ovu ekipu, vidi ovu postavu - rekao je Car.

Za večerašnju atmosferu na žurki zadužena je pevačica Ljupka Stević sa svojim bendom, a kako je Filip Car video Aleks Nikolić da kupuje piće, odmah je doleteo tamo

Naime, on je stao za šank odmah pored Nikolićeve sa koje u par navrata nije skidao pogled, te je posle toga kupio piće i vratio se za rulet sto.

Aleksandra Momčilović Ivan Dragić ušli su u još jedan sukob, dok je Momčilovićeva sve vreme plakala.

Ja danas plačem ceo dan zbog toga, izvinila sam ti se šta hoćeš više? Hoćeš da klečim i da te molim ili da ti ljubim stopala - plakala je Aleksandra.
Ja sam prišao da vidim kako si - rekao je Ivan.
Pet puta sam ti se izvinila danas, šta hoćeš više da uradim? - plakala je Aleksandra.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se pomirili nakon zamerki koje joj je uputio. Zamerio joj je i zahtevao od nje da mu ne kvari utorak.

Nisi fer - rekao je Zvezdan.
A šta je bilo? - pitala je Anđela
Bezveze si celo veče - rekao je Zvezdan.
I ti si nervozan nekad, pa ja tebe ne smaram - rekla je Anđela.

Miljan Vračević i Maja Marinković komentarisali su na zidiću njen odnos sa Filipom Carem.

Ti ženo nisi normalna. Vi niste kompatiilni, ne slažete se. Prelazite vi preko svega, ali avši konflikti i uvrede su sve veći i veći. Da nema momka iz obezbeđenja ti bi mu oči sikopala, on bi tebe isto. Kad raskineš sa nekim budeš frajer, okreneš se i odeš. Sandra Afrika je frajer, Ceca je frajer žena. Niko te normalan neće hteti devojko. Sutra ti već svi vide šlajmaru, polu golu kako te vuče obezbeđenje, kako skačeš. On je takav, ali i ti si - rekao je Miljan.
Jeste, ja priznajem. Ne treba mi to - rekla je Maja.

Anita Stanojlović, Filip Car i Zola su se okupili u izolaciji i razgovarali o ljubavnim problemima.

Shvatio sam da sam ja ku*čina najveća bez Miljane Kulić. Niko me ne bi pogledala da nije nje - rekao je Zola.
Ova se zainatila neće da popusti- rekla je Anita za Aleks.

Ana Ćurčić i Zorica Marković osamile su se u toaletu u hotelu i razgovarale.

Kako on to dolazi i uzima stolicu i tebi baš tad kreću suze. Je l' ti kriješ nešto od mene? - pitala je Zorica.
Daj bre Zoko, nema veze sa tim - rekla je Ana.

Jovana Tomić Matora je ovog utorka smuvala Šarmen Soraju Leoni Altman. Njih dve su se ljubile na njenom krevetu.

Milica Veselinović doživela je nervni slom i pokušala da napusti imanje jer se obrukala, a u tome ju je sprečila Šarmen Soraja Leoni Altman.

Ne mogu više, ne mogu. Ćutim i pravim se da me boli ku*ac, ali nemam snage više. Ovo je prvi put u mom životu da se kajem za nešto - rekla je Milica.
Može da se popravi jedino ako ozvaniči, a mislim da znaš da neće to uraditi. ne treba da se kraješ ni za šta. Tebi je ovo samo prelilo čašu, ali ti se ne kaješ zbog ovoga nego jer ci celokupno zas*ala - rekla je Šarmen.

Pevačica Ljupka Stević večeras je bila zadužena za atmosferu, a kako je za sam kraj krenula da peva balade, Miljana Kulić i Bilal Brajlović krenuli su da plešu i da se uzastupno ljube.

Budeš li me zaje**la...Je l' ti je ovo inat - pitao je Bilal.

Miljan Vračević odveo je Milicu Veselinović u pab kako bi je utešio.

Tebi bi burek vratio volju za život. Debeljuco - rekao je Miljan.
Gadim se sama sebi - rekla je Milica.
Ležiš kraj bazena kao vepar i kreveljiš se. Nije kasno da kreneš da pišeš i čitaš sad, a ne da se promeniš. Budi sama, izguraj do kraja - rekao je Miljan.

Palčica je shvatila da joj je neko ukrao hemiju, te je tom prilikom počela da plače i diže bunu u spavaćoj sobi.

Marko, nađi mi to, da ne bih napravila haos...Dve kutije cigareta nađem na svojoj polici, nemam cigarete, ja se okrenem i odem, ne uzmem - urlala je i plakala Palčica.
Bravo, to si ti, šta ćeš sad da plačeš što su ljudi loši?! Sedi tu kod Marka i budi dobra - rekao je Miljan.

Filip Car obavio je dugoočekivani razgovor sa Aleksandrom Nikolić o emocijama i odnosu sa Majom Marinković i Milicom Veselinović.

Znaju one zašto ja radim sra*a napolju, kao što su Ana Jovanović i Sanja Grujić znale napolju šta i zašto radim ove godine. Znaju one. Ne krijem ja, radim sr*nja jer sam takav i da mi ne bi bilo još gore kad sam u emociji i ludilu. Znala si i ti (Aleks) zašto radim sr*nje i znala si kakav si i govorio sam ti. Ja sam inače kriv za sve, ali mog tebi da kažem i uperim prstom da sam sve napravio radi tebe i ti to jako dobro znaš. Znam ko jedini u ovoj kući mene voli i ko se saoseća sa mnom. Tebi ne mogu prepisati nijedan svoj problem, nisi ih ti napravila ja sam, ali nisi ti kriva nikome osim meni. Sve jedno sr*nje si mi napravila ti. Nisam ti prao mozak ni za šta što me je bolelo i mučilo jer sam iskreno osetio ono što si znala.
Ne mogu ti ja napraviti - rekla je Aleks.

Filip Car Aleksandra Nikolić nastavili su da pričaju o svojim najdubvljim emocijama.

Dva puta sam pričao sa tobom za Zvezdana i pričao sam i sa njim i znala si koliko sam bio ljut na njega Ovaj mali da dođe tebe da uvredi, jede go*na, znaš kakav sam ja i kako ja kad volim. Ti znaš kakav sam ja kad poludim. nervozan sam zbog tebe danima, znaš koliko sam surov. One tvoje smešne optužbe - rekao je Car.
Izvini - rekla je Aleks.
Ona ih je iskoristila - rekao je Car.

Aleks Nikolić i Filip Car su nastavili svoj razgovor na zidiću.

Izvinjavam ti se jer sam mogla da ti napravim problem - rekla je Aleks.
Ti si za razliku do nekih devojaka i mene imala elementarnu ineligenciju da ne psuješ porodicu - rekao je Car.

Miljana Kulić, prolazila je pored Zole i Anite Stanojlović koji su sedeli u dvorištu, te se tom prilikom vratila i nasrnula na njih.

Naime, ona je napala Zolu, a obezbeđenje je doletelo i sklonilo Miljanu od njega, dok je njena majka Marija Kulić sve vreme to posmatrala.

Aleksandra Nikolić i Filip Car razgovarali su na zidiću.

Tebe čeka blistava budućnost, ti si klinka sad. Znaš šta su neke mnogo gore radile i kako su prošle - rekao je Car.

Njihov razgovor prekinuli su Lazar Čolić Zola i Anita Stanojlović i prepričali im haos sa Miljanom Kulić.

Pita mene Bilal da li mi je problemd a uđe u evzu sa Miljanom, ja mu kažem da nije. Mi u ovom malom porostoru i ona prođe sa MArijom i nakon dva tri minutaona uleće kod nas.

Ana Spasojević prišla je Bilalu Brajloviću i otkrila mu da je bila u vezi sa Adamom Đoganijem.

Ja bila sa Adamom pre četiri godine dva meseca - rekla je Ana.
Nisam znao. Kako je izgledala ta veza? - pitao je Bilal
Kako si mogla - rekao je Terza.

Brendon se sve vreme igrao sa Janjuševom lutkom na naduvavanje, te je tom prilikom Neca Lazić skočio i izbušio lutku.

Bude li mi neko pipao stvari - rekao je Janjuš.
Treba da vas bude sramota sa tom lutkom - rekao je Neca.

Miljana Kulić nastavila je da pravi karambol Zoli, te je uletela u izolaciju i krenula na njega. Zadrugari su poskakali da je razdvoje, a potom je odmah uletelo obezbeđenje.

Zola je počeo svađu sa njom, dok je Filip Car dao sve od sebe da je obuzda.

Bilal Brajlović i Slađa Lazić sedeli su sa Necom i Pecom Lazić na kauču. Naime, kako je Neca iscepao Janjuševu lutku na naduvavanje, Peca ga je zbog toga napao.

Ja sam danas pevao i zezao se, ti si mi prigovorio što sam potrošio hiljadu dinara - rekao je Peca.
Idi je*i lutku, ajde! Aj skloni mi se samo - rekao je Neca.

Aleks NikolićAnita Stanojlović i Filip Car seli su u rehab te su započeli sa pričom.

Ja jesam pričala sa njim (Bilal) na rođendanu zbog tebe. Jesam. Još on meni kaže: "Neprirodno je da pričamo", ja mu kažem: "Dobro, pa šta?" i on mi kaže: "Svašta sam ja tebi rekao". - rekla je Aleks.
Nije mene bilo, vi ste sedeli zajedno. Ja se probudim, vi sedite na stepenicama - rekao je Car.

Autor: S.Z.