AKTUELNO

Pevačica Maja Nikolić oglasila se nakon što su mediji objavili da je u nedelju prijavila bivšeg dečka u policijskoj stanici Rakovica zbog pretnji pištoljem i uznemiravanja.

Na pitanje novinarke da li je istina da je bivšeg dečka A.A. (1979) prijavila zbog pretnji i uznemiravanja, Maja je najpre počela da zamuckuje i brani se.

Da, ali nemam komentar na tu priču. Ne mogu da pričam o tome. Demantujem, zato što ne mogu da Vam dam izjavu jer novine uvek pišu poluinformacije - rekla je Maja za Telegraf.rs, a potom nastavila "svoju priču" i tvrdila da demantuje navode da je prijavila bivšeg, uz tvrdnju da su "sve to poluifnormacije".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikada nisam bila u Hitnoj pomoći, a u policiji sam bila zbog svojih stvari i to je moj privatni život. Ne mogu da dajem komentar na takve izjave zato što uvek imate poluinformacije. Uopšte ne znam ko vam je to javio. Ne, policija ne može da laže. Bila sam u nedelju u policiji, ali iz sasvim drugogo razloga.

Na kraju je, verovatno zbunjena, ipak priznala da je prijavila bivšeg i da ne može da pričao o slučaju jer je u toku istraga.

Istraga je u toku i nemam prava da pričam o tome - završila je besna Maja.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: pink.rs