AKTUELNO

Rođeni brat Sofije Milošević Stefan Milošević (31) se retko pojavljuje u javnosti, međutim sada se našao u centru skandala nakon što se na sestrinoj žurki potukao sa nepoznatim muškarcem.

Stefan se takođe bavi modelingom i poznato je lice jednog domaćeg brenda.

Sofija je, inače, često objavljivala fotografije sa svojim bratom na društvene mreže, te pokazivala koliko su bliski. Stefan je u odličnim odnosima sa Sofijom, i kako su pisali mediji, veoma je pažljiv ujak i pomaže svojoj sestri na svakom koraku.

Brat Sofije Milošević je nag do pojasa, u žestoko alkoholisanom stanju, sa ranama po glavi i telu, remetio javni red i mir nakon što se tukao sa nepoznatim muškarcem.

Foto: Instagram.com

Iako je mankenka zamislila svoju proslavu da bude "na nivou" i u "svili kadifi", veći deo večeri provela je napolju sa patrolom policije i pijanim bratom Stefanom. Naime, oko 2:30 časova prijavljena je tuča u Skerlićevoj ulici ispred restorana na Vračaru.

Milošević se i po dolasku policije nije smirivao, te je sve vreme vikao, galamio i narušavao javni red i mir, te je i poveden u policijsku stanicu Vračar. Alkotest je pokazao oko 2 promila zbog čega mu je određeno zadržavanje. Takođe protiv njega je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku.

Foto: Instagram.com/@sofijamilo

Inače, na licu mesta, policija je zatekla još jednog muš'karca koji je dao izjavu nadležnim organima i rekao da je Stefan Milošević njenov prijatelj i da je lomio čaše po lokalu, da je dosta popio i bio agresivan, te da ga je nakon toga jedan od muškaraca napao isred lokala, i da mu je taj muškarac naneo povrede u vidu ogrebotine na licu i telu.

Autor: Pink.rs