AKTUELNO

Haos tek sledi!

Kuma Ane Ćurčić Milena Kačavenda oglasila se danas za Pink.rs kako bi prokomentarisala najnovije optužbe od strane Zvezdana Slavnića koji je istkao da je u braku sa Anom takođe trpeo nasilje od strane nevenčane supruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Kačavenda je tom prilikom istakla da bi do sada Ana zasigurno u nekoliko navrata nasrnula na Zvezdana da je istina to što priča.

Do sada bi ga nokautirala po cenu da bude izbačena. Cela nacija vidi koliko ona zazire od njega. Ona nije nasilna žena. Nastavlja se njegova saga o mučeniku, na kraju će me rasplakati. Ja bih tom poltronu samo postavila pitanje da, ako je Ana već bila nasilna, što je bio sa njom? Mene samo zanima, šta je sledeće... Pošto je kockarka, psihotičarka, još nije rekao samo da je prostit*tka - dodala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Govoreći o odnosu Zvezdana i njegove ćerke Sare, Milena za Pink.rs otkriva da otac i ćerka nemaju nikakav odnos, a da je ona u odličnim odnosima sa Aninom decom iz prvog braka, sa kojom se i viđa.

Dete je očajno. On odnos sa svojom ćerkom nije imao ni kada je bio po zatvorima. Anina ćerka i sin su svakodnevno u kontaktu sa Sarom, oni se viđaju i druže. Ja sam se nedavno videla sa Aninom ćerkom, pošto je njena majka imala moždani udar zbog svega što se dešava - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Naciji je sve jasno... Videli ste izjavu Zvezdanove majke juče. Čućete sve, pokazaću Zvezdanova pisma iz zatvora. Slavicu sam do sada držala po strani, ali sve ovo juče... Prekjuče je Slavica Slavnić bila u Aninom salonu, gde je Moka dovodio novinare da pokaže sve to... Deca žive od toga, a pričalo se da radi na crno, što nije tačno. Slavica je prekujče bila na tretmanu farbanja, manikira, pedikira... I onda izađe i sve ono kaže o Ani. Deca neće da govore dok njihova majka ne izađe, tu je puno svedoka i svega. Čim bude izašla, izaći će na televiziju i reći će šta je zaista tačno - navela je ona za Pink.rs

Autor: Pink.rs