AKTUELNO

Da li će uspeti?

Veliki šef danas je u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' proglasio "specijalnu nedelju" nakon što je "muška nedelja" protekla neuspešno. Narednih dana zadrugari će doživeti nešto što nikad nisu, a odmah su krenuli sa izvršenjem zadataka koje su dobili.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras je Veliki šef poslao novo pismo, u kojem je savetovao zadrugare da donesu pravu odluku:

Kao što znate, počela je specijalna nedelja. Sati koji slede potpuno će promeniti vaš boravak ovde. Dobro razmislite pre sledeće odluke jer se nikad ne zna da li Veliki šef želi da olakša ili oteža dobrovoljcima. Potrebno je da se prijave osam dobrovoljaca, i budite pažljivi pri odabiru.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno, ni ovaj izbor nije mogao da prođe bez svađe, a na kraju je Marko Miljković, kao Vođa, odlučio da dobrovoljci budu Filip, Nena, Nikola, Sanja, Teodora, Luna, Zorana i Mina. Kako je protekao ovaj izbor, pogledajte u videu:

PROČITAJTE JOŠ: DEVOJKE ĆE IZLUDETI BEZ NJIH: Oni su ovonedeljni potrčci, a nećete verovati ko je omiljena ličnost! (VIDEO)

Nakon ovog pisma, stiglo je još jedno, gde je objašnjeno zašto su dobrovoljci i izabrani:

Dragi zadrugari, u vašem malom gradu već sutra ujutru će biti otvorena fabrika. Uopšte neće biti lako obaviti posao u njoj, i vreme je da osetite kako živi onaj deo populacije koji svakog dana ide na posao. Kašnjenje će se kažnjavati, imaćete pauze i to je jedino vreme kada ćete moći da odete sa svog radnog mesta. Dobrovoljci, vi ste sada radnici u fabrici - stajalo je, između ostalog, u pismu.

Kako su zadrugari reagovali na ovu odluku Velikog šefa i zašto je Sloba Radanović pobesneo, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'