AKTUELNO

Sve je spremno za premijerno emitovanje novog ostvarenja Žarka Jokanovića na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Nakon velikog iščekivanja, serija scenariste Žarka Jokanovića „Zakopane tajne“ počinje sa emitovanjem večeras u 21 čas na televiziji Pink. Autori koji su osvojili gledaoce, fantastična glumačka podela, visokobudžetna scenografija i intrigantna priča – samo su neki od aduta serije „Zakopane tajne“, koju će publika širom regiona od večeras gledati svakog radnog dana od 21 čas na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.  Serija „Zakopane tajne“ prati život bogate porodice Doder, u kojoj su na neverovatan način zakopane mnoge porodične tajne. Misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder i njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji, okosnica su porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija – starijeg sina Tadiju koji je reditelj i njegovu suprugu Nikolinu, sina Jakova koji je inženjer mašinstva sa skrivenim hobijem, ćerku Doru koja je studentkinja medicine. Sa njima žive još i Blašina sestra Kosara i Lalina sestra Švrća i brat Vanja. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Glumci serije koji igraju majku i sina u ''Zakopanim tajnama'' Milica Milša i Stefan Radonjić bili su gosti Nacionalnog dnevnika na televiziji Pink pred sam početak emitovanja, a tom prilikom najavili su dve premijerne spojene uzbudljive epizode.

- Serija se zove ''Zakopane tajne''. Neke tajne ćete videti u duploj epizodi večeras. Jednu tajnu koju krije Lala Doder - čime se još bavi i ko je ona saznaće gledaoci, dok ostali u seriji to neće znati. Lala Doder ima troje dece, dva sina i ćerku. Imamo i tatu Balšu Dodera. Čime se još bavi i ko je još Lala Doder, ne samo žena koja pravi parfeme i žena koja je diplomirala francuski jezik i književnost, majka, supruga...

Foto: TV Pink Printscreen

- Ima divnih mladih glumaca koje ćete tek upoznati i zavoleti... Mira Banjac će nam se kasnije pridružiti i ona zna jednu moju tajnu koja me muči u seriji. Ona će pomoći da Lala dođe do istine koja je muči - poručila je Milša.

- U duploj epizodi će se otkopati neki duhovi prošlosti, neke stare veze i odnosi. U pitanju je ljubavni četvorougao, možda i više uglova. Jako je uzbudljivo raditi s ovakvom ekipom... Mi se iznenadimo i začudimo nekim preokretom, što je i nama uzbudljivo da igramo i da vidimo gde to sve na kraju možđe da odvede - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje, mućke, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije, uz obilje drame, ali i humora, sa izrazito koloritnim likovima – samo su delić onoga što serija „Zakopane tajne“ nudi, a gledaoci će moći da je gledaju od večeras, svakog radnog dana u 21 čas samo na televiziji Pink!

Autor: M.K.