AKTUELNO

Nikad iskrenija!

U Šiša baru je Ana Ćurčić razugovarala sa voditeljom Markom Đedovićem o rečima koje je Zvezdan Slavnić govorio o njoj:

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan je rekao da sam varala Acu Bulića i svog bivšeg supruga sa njim. Meni je žao što je moj bivši umešan u ovo, Zvezdan je pričao kako sam ja supruga varala prvo godinu dana, pa šest meseci, to je laž. Moj razvod je prošao civilizovano. Ja sada javno kažem da kada sam imala probleme sa Zvezdanom, vrata koja su mi bila uvek otvorena, bila su vrata kuće mog supruga. Ja znam da je on sada jako ljut i moja deca jer je on uvučen u to i ja mu se izvinjavam. Što se tiče Ace, ja sam sa njim bila pre 26 godina, Zvezdan i ja smo se tada čuli telefonom, jeste mene Aca varao, a Zvezdan je tada bio sa Ksenijom, on i ja smo se sreli tada u Acinom kaficu. On i ja se nismo čuli, viđali smo se u školi, ali nisam mogla da se družim sa njim. Nakon raskida sa Acom, smo se mi godinu dana družili baš intenzivno, ja sam mu nabacivala ribe,meni nije jasno što je rekao to za Acu - rekla je Ana pa dodala:
Ja sam bila kockar, a sada sam ku*va. Sve vreme pričam o našem odnosu, on meni komentariše kako sam ja varala sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l on opravdava sebe na taj način - upitao je Marko.
On sve to radi da bi sebi napravio stanje u glavi da bi pokazao kako je on povređen. U svemu ovome, on govori sve kako njemu odgovara. On govori da sam ja lagala za nasilje. Ja nemam prava ovde da dođem, on misli da sam ja trebala da promenim kanal da ne gledam sve to, pa da sam ja trebala da dođem na sedam dana, a on na taj način pokazuje nemoć. Ovaj čovek sa kojim sam ja živela 13 godina, on ide đonom, ja se iskreno kajem zbog uvreda, jer ni toga nije vredan. On priča kako ima savest, ali se vidi da ga nema, Meni govore da odbacim prošlost, ali ja ne mogu to tako lako. On radi samo ono što ga opravdava, čim kaže nešto o meni, izađe napolje na taj način se vidi da laže. - rekla je Ana.
Da li on voli Anđelu - upitao je Marko.
Pa to ne znam, prija mu, ali poenta priče je da on nema nikakav stav ni o čemu. Njegov stav će se pokolbati za dve sekunde. VIdim da njihov odnos, onn njoj sve objašnjava, a mene ona ne zanima. Ja nju ni ne peckam, niti je vidim, nebitna mi je - rekla je Ana

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je došlo do vaše konverzacije sinoć? - upitao je Marko.
Pazi, on je meni rekao nakon onog haosa da želi da razgovaramo, pa me je pitao kako sam. Mene boli što je uvukao moju decu, mog bivšeg supruga u sve ovo, a to nisam htela. Nije ispao fer prema meni. Ja znam kako to utiče na moju decu, on zna kakav odnos imamo njegova ćerka i ja, mimo njega, a on govori kao kako on nije znao da smo mi bliske, to je takva laž. On je doktor manupilacije. Njegova manipulacija je nadmašila sve manipulacije koje ja znam - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.