AKTUELNO

Nedeljno popodne rezervisano je za program RTV Pink i ekskluzivne priče redakcije emisije "Premijera - Vikend specijal"!

Dragan Džajić udarna je tema medija otkako je postao predsednik Fudbalskog saveza Srbije, a ekskluzivni intervju sa legendarnim sportistom uradio je novinar "Premijere" Nemanja Vujičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad imam toliko godina, kad podvučem crtu, ne znam šta bih više želeo - sumirao je svoje dosadašnje uspehe i dostignuća Džajić i, između ostalog, za Pink otkrio:

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino što žalim jeste što svoju igračku karijeru nisam završio u Realu - priznao je Dragan Džajić, čiji ćete razgovor s Vujičićem premijerno gledati sutra na Pinku.

U ponedeljak s emitovanjem kreće dugo očekivana televizijska serija Žarka Jokanovića "Zakopane tajne", a najpikantnije detalje će u studiju "Premijera - Vikend specijala", dan uoči početka emitovanja, otkriti glavna glumica Milica Milša.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Gledaoce očekuje i gostovanje Saše Kovačevića, ali i, naravno, izveštaji sa svih najbitnijih dešavanja iz čitavog regiona! Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" danas, od 14h časova!

Video: pink

Autor: pink.rs