AKTUELNO

Sinovi Sanje Kužet, četrnaestogodišnji Andrija i šestogodišnji Strahinja, srećni su dečaci, a da im osmeh na licima bude što češće trudi se ponosna mama.

Kako je u jednom intervjuu nedavno otkrila, svakodnevno osluškuje želje i potrebe svojih sinova, kako bi im pružila što više može ljubavi i podrške.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi - rekla je za medije.

Sinovi Sanje Kužet izrazili su želju da dobiju kućnog ljubimca, a porodica se ovog puta odlučila za preslatkog psa, Niu.

Ona je naša NIA. U proteklih 6 nedelja unela je u naš dom još više radosti i najlepšu moguću energiju! Deca su bila u neverici da će se pas ikada pojaviti na našem pragu, ali suprug i ja smo im priredili iznenadjenje koje će pamtiti zauvek! Ovde se uopšte više ne radi o ljubavi već o ooboožavanju Nie. Procvetali smo svi pre proleća! P.S. Eto razloga zašto me nije bilo na instagramu, imala sam pune ruke "posla"- čitaj ljubavi - napisala je voditeljka u objavi na Instagramu.

Autor: N.Ž.