AKTUELNO

Pevačica će otvoreno govoriti o postupcima svoje ćerke u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruzi".

Ovog utorka Ognjen Amidžić će u emisiji "Amidži šou" biti blažen među ženama, jer će mu se u studiju pridružiti četiri atraktivne pevačice.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Anabela Atijas proživljava pravu porodičnu dramu otkako je njena ćerka Luna Đogani ušla u nagledaniji rijaliti svih vremena, "Zadrugu", i zaljubila se u oženjenog pevača, Slobu Radanovića.

Foto: RTV Pink

Njih dvoje otpočeli su ljubavnu vezu pred kamerama i time podelili milionski auditorijum, a Anabela je posebno stresno doživela ulazak Slobine i dalje zakonite supruge, Kristine Kije Kockar.

Da li Anabela i dalje bezuslovno podržava Lunu, ali i šta misli o tome što je imala seksualne odnose sa Slobom tokom protekle nedelje, saznaćete u emisiji "Amidži šou".

Foto: Andrej Nihil

Kako se pisalo da je Sloba flertovao sa Radom Manojlović, atraktivna Četerežanka će u studiju, pred Anabelom, otkriti pravu istinu o njihovom odnosu.

Foto: Pink.rs

Iako je u šestom mesecu trudnoće, to neće sprećiti Miju Borisavljević da u emisiji "Amidži šou" otpeva svoj novi hit "Kralju moj".

Foto: TvPink Printscreen

U studio stiže i Katarina Ostojić Kaja, koja će otvoreno govoriti o poslovnim, ali i privatnim uspesima.

Foto: Instagram

Ne propustite najbolju zabavu u jednoj od najgledanijih emisija "Amidži šou", u utorak, 5. decembra, od 22:15h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Anabela Atijas

#Kaja Ostojić

#Luna Đogani

#Mia Borisavljević

#Ognjen Amidžić

#Radmila Rada Manojlović

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

#emisija

'