AKTUELNO

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena nedavno su dobii sina, kojem su dali ime Damjan. Jelena iz prvog braka ima dva sina, a do sad se u javnosti nije znalo kako se zovu.

Radovanovića je, koja je otkako se porodila veoma aktivna na društvenim mrežama, sad otkrila kako se zovu njeni sinovi.

- Damjanov tata, Lukin i Naumov polutata (Luka izmislio termin), a moje sve - napisala je Slobina supruga na svom Instagram profilu.


Pevač, koji ne prestaje da radi i punu klubove širom regiona, otkrio je kako se snašao u ulozi oca.

Foto: Instagram.com

- Osećaj je savršen, iz dana u dan je sve lepši i lepši. Da sam znao da je ovako, možda bih i ranije. Sve radim, puštam nju da se oporavi. Ništa mi nije teško, ni da se budim, ni da ga perem, ni da menjam pelene - rekao je tada pevač.

Podsetimo, Jelena i Sloba venčali su se 14. februara u Manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici.

Foto: Instagram.com


Značenje imena Naum

Naum je muško ime koje znači „uteha“. Naum je retko ime van Rusije, Bugarske i okolnih područja. To je kreativno ime koje je postalo popularno preko istaknutog ruskog vajara i konstruktora Nauma Gaba.

Značenje imena Luka

U osnovi lične imenice Luka, nalazi se grčki koren „luks“ što znači svetlost, sjaj, blistavost, dan, „ono što je svetleće i što obasjava“.

Smatra se takođe, da značenje imena Luka ima veze sa pomenutim Svecem Lukom Jevanđelistom, i da su sva muška deca rođena pod ovim ličnim imenom, predodređena da budu „nosioci svetlosti“ i da pomažu drugima, kao i da se bave svakojakim humanim poslovima ili da budu naklonjeni pravdi, miroljubivosti i poštenju.

Autor: Pink.rs