AKTUELNO

Serija „Zakopane tajne“ počeće sa emitovanjem 20. marta i to u prime time terminu: svakog radnog dana u 21 čas na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink.

Serija „Zakopane tajne“ je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju. 

Život nema žanr, život objedinjuje sve žanrove, tako i ova serija sadrži i ono što je ljubavna priča, i ono što je drama, i ono što je komedija, i zabuna – zapravo sve ono što imamo u životu. Gledaoci će biti iznenađenji mnogim stvarima, i to je ono što je najlepše. Likovi su veoma raznoliki, snimamo u sjajnim uslovima u Pinkovim studijima u Šimanovcima, ovo su zaista svetski uslovi, sa fenomenalnom ekipom ljudi koja ovde radi u svim sektorima, sa divnim glumcima koji su prava podela za jednu ovakvu seriju, i verujem da će svaki naš gledalac sa velikim uzbđenjem čekati svaku novu epizodu – rekao je nedavno Žarko Jokanović.

Jednu od glavnih uloga u seriji tumači Slobodan Stefanović koji za "Premijeru" kaže da je ekipa na setu odlična, kakva je i sama atmosfera na snimanju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nećemo ništa da otkrivamo! - rekao je Slobodan.

Glumica Milica Milša se uključila u razgovor, dodajući da ni sami glumci ne znaju sve tajne u seriji, što je još veći izazov za njih.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi bi rekli da smemo. Ovo je sve u nastajanju... Kod Žarka je to, gde ga put navede, on će odlučiti gde će koga spojiti, upariti odpariti - nasmejala se ona ističući da su dešavanja u seriji slična životu, odnosno nepredvidiva.

Autor: