AKTUELNO

Viki Miljković stalno ističe da je ponosna što je sa juga Srbije, međutim, iako su svi mislili da je pevcačica iz Niša, sada je otkriveno njeno pravo poreklo.

Talenat Viki Miljković prepoznao je njen otac, koji je bio učitelj i koji je svoju mezimicu podržao da počne da se bavi pevanjem. Veliki proboj desio se kada je pevačica snimila pesme "Koka kola, Marlboro, Suzuki", "Volim momke koji piju rakiju", a onda su se hitovi samo nizali.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas retko koja žurka može da prođe, a da se na njoj ne puste neke od pesama Viki Miljković, a trenutno najpopularnije su "Crno na belo", "Bajadera", "Mahi, mahi" i druge.

Pevačici je porasla popularnost i kada je 2016. godine postala stalni član žirija popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

U pomenutom šou programu posebno je slaba na svoje "južnjake", pa je tako mentor mnogim takmičarima iz Niša, Leskovca...

Ipak, iako su svi misli da je Viki iz Niša, ona je zapravo preklom iz Velikog Vrtopa, koji se nalazi kraj Suve planine i 2002. godine brojao je samo 270 stanovnika.

Autor: Z.L.